Far o Flänger

hela tin...18:10 bär det iväg te gävle för första skolveckan i år...inget jag ser fram emot, men jag är iallafall piggare i förkylningen så det är ju bra. Men god damn vilken ryggvärk jag har idag ska ni veta...byt med mig nån? :(

Gårdagen gick bra, jag fick en efterlängtad handdammsugare så jag slipper släpa fram dammsugarn varje dag till att dammsuga nedanför fågelburen. weee.
Och dessutom fick jag en ny stor dammsugare oxå! Har ju gått och klagat på min hela året så de tyckte väl att det va dax att jag fick en ny så jag slapp klaga haha, förutom det fick jag pengar, 4st banana-split-skålar och en fin ödla att hänga på väggen. Riktigt nöjd. Tack!
Senare på kvällen kom Martin och hjälpte mig att äta lite tårta innan han drog ut på byn o körde.
Vid tre inatt fick man ett antal sms om att jag tydligen skulle ha kafferep här hemma...haha nää

På fredag drar jag direkt till el stockholmo igen efter gävle....jädra rännande på mig =)

Ha det så bra utan mig i lilla ljusdal nu då! Jag kommer nog längta hem som fan...

Fjollträsk o Kalas

Dags att uppdatera kanske?


Helgen spenderades ju i fjollträsk med Elin, Martin o Puttinen.

Lördag: Drack lite alkohol och begav oss till medusa som btw va världens mysigaste rockställe. Fick sen reda på att jag visst varit där när jag va liten med mamma för då va det ett fik. sammanträffande?

Söndag: Putte dissade oss på förmiddan den jäkeln ;P Sen blev det sightseeing i stan och bio, the dark knight och god damn va bra den va! Bäst va scenen när jokern skulle trolla bort pennan, hehe. Efter det fick jag mig en privat guidad tur i stockholm, det va väldigt trevlans må ja ju säga :)

Måndag: Sov alldeles för länge, men pallra oss tillslut ner till stan och skansen. Väldigt stolt eftersom jag och Martin lyckades ta oss dit alldeles själva! Drog in på en Delsbogård som delvis va från ljusdal och besökte en fäbodvall och fick världens hemlängtan...Som man säger: borta bra men hemma bäst, va skönt att komma hem igen.

Det var det.


Igår vräkte jag ut ett helt glas med vatten över telefonen...mycket onödigt. Fick ligga på tork och efter alla om och men och örs med pin-koder så funkar telefon och kort igen =)

Igårmorse var ju lagomt rolig..vaknade och kunde knappt andas av allt jäkla snor i näsan...va helt borta och låg mest och frös...inte kul...Emelie kom hit och hjälpte mig ordna upp allt till idag, vi bakade tårta, städade, tvättade och grejade på. Tur att hon kom hit, hade aldrig orkat gjort allt själv.

Imorse var det inte speciellt bättre...bröstet värkte av allt slem och det kändes som att jag skulle hosta upp lungorna. Hade lyckats somna en stund mellan 4:30 och 5:30 samt en stund på förmiddan, så man är ju lagomt pigg att ha kalas idag. Men har varit på apoteket och inhandlat alvedon o hostmedicin nu så det ska nog gå bra =)

Får hoppas bara att jag lyckas kurera mig till måndag och skolan....fy...inget jag kan påstå att jag längtat till iallafall...


På tisdag blir man gammal, hela 23 år! Gissa hur man ska fira det? Sitta o ha fysik o kemi med en massa kärringar....bläää. Hade gärna gjort nå roligare.

inte just nå impuls?

Satt hemma och tog det allmänt lugnt igårkväll. Fick ja sms av Puttinen vid elvatiden "Ska du med ut och åka en sväng?" Javisst tänkte jag och trodde det skulle bli en halvtimme-timme på byn och gick ut.
Det slutade med förvirrande skogsvägar utanför Forsa och sökandet av masten, och sen pizza på Statiol i Hudik..Johan va btw helt sjuk och trakasserade mig med sin tofs samtidigt som han hade på sig min jacka upp och ner och bakochfram! ...kom hem vid tre inatt ! haha
Sätter man sig i en bil med Putte så vet man aldrig vad som kan hända =D

Idag har ja inte gjort ett skit...har fan inte ens fått på mig några kläder än... döm mig inte, jag är ledig!
Anywhoo så ringer Putte o Martin "Vi ska åka till Stockholm!" Hahaa näää vadå? Nu? 
"jamen vi sa ju det när vi åkte te umeå att vi skulle ta en roadtrip dit, så nu åker vi dit ikväll!" Tror ni att man hade nå att säga till om eller? Haha nää. Hur det än slutade så ska vi åka imorrn mitt på dan och ta med oss Elin som handbagage och låna en bit av hennes lägenhet. Gå ut på kvällen, shoppa lite på söndag...sen beror det nog på Martin om vi åker hem då eller på måndag. Vadå infall?! Haha kul
Visa fler inlägg