Nyttig på sin lediga dag? ...onej

Imorn tänker då inte jag lyfta ett enda finger i onödan, det är då ett som är säkert!

Tänkte dra te Gävle med Martin imöra, åka lite lastbil, men jag minns ju nog vad han sagt så den gick jag inte på haha
...men gärna en annan gång :)

Undrar om jag ska ta och installera sims imorrn? ....eller rent utav ikväll? känns inte alltför lockande att börja om igen, men men...sånt man får ta. Jo det ska ja nog ta och göra så har jag min dag fullbokad imorrn iallafall!

..eller dra ett sex and the city-maraton? Det gäller ju att dra nytta av sin lediga dag till max vill jag mena haha

Bortglömd?

Nu är jag hemma för en rast på 2 timmar, ska försöka sova åtminstone en av dem.
Jag känner mig väldigt osocial och inte alls på humör för allt jävla gnäll som är på det där stället, vill bara skrika åt alla att hålla käften för det blir inge bättre av att sitta och klaga hela dagarna. Gör nåt åt saken!
Nä fy fan vad jag inte vill tillbaka dit igen sen...gah!
Markus jobbade iaf idag så det gick ju lite bättre att stå ut haha

igår kom jag hem på tok för sent...ett på natten..oj. Biljakt, grusjävlaväg, opåkörda grävlingar, flumm, strips...ja det va väl den kvällen i stort sett.

Idag sitter jag och väntar på ett sms som jag aldrig verkar få... ;(  har det hänt nåt?

Roar är bättre i ögat iallafall för den som undrar, skönt för han.

Nu ska jag sova. godnatt...dag...

Helveteshelg

Om 2,5 timme ska jag iväg och jobba. jobbar till nio ikväll. imorrn och på söndag börjar jag klockan sju på morgonen och jobbar till åtta på kvällen. Det var min helg det. Jippi. Nån som vill byta? Så det kommer nog inte bli många knop gjorda i helgen.

Jag stod i valet och kvalet imorse om att åka till veterinären med Roar men jag avvaktar och baddar hans öga med vatten då och då, han ser inte ut att ha blivit värre iallafall. stackars lillplutten.

Igår fick jag ett ryck och matade och badade roar och litchi, sen städade jag deras och gizmos terrarium, gizmo fick ommöblerat också. Sen tänkte jag ta fågelburen men då ringde Thomas och så åkte vi och knäppte kort på hans bil, ska ta och kolla igenom korten en snabbis nu innan jobbet.
För övrigt så var jag riktigt duktig igår, tvättade, diskade, handlade och dona på. Tänkte till och med göra storkok eftersom jag behöver matlåda hela helgen men svårövertalad som jag är så följde jag med Elin på finess och vräkte i mig en nachos-tallrik. Fick lite ångest men gott var det!

Antar att ni inte kommer att höra så mycket ifrån mig i helgen då jag kommer att vara död emellan turerna. Men vi syns på måndag..om jag överlever..hehe
Visa fler inlägg