Juuuul

Nu vill jag inte höra något klagande på att det är för tidigt för jul. Så, nu har jag det sagt så nu kan jag fortsätta.

Har världens myskänsla i kroppen och vill bara kura ihop mig framför tv:n med en julfilm och en kopp te ur min julmugg. Hela veckan har jag hållt på och strykt gardiner och dukar och pyntat med stjärnor och ja, tomtar med för den delen, varför hålla på och dra fram saker i omgångar när man kan ta allt på en gång? Och ack så mysigt jag har det nu! Första julen i den här lägenheten och första julen när jag bor själv. Känns bra.

Nu försöker Roar btw äta upp Jolly genom glaset, att han aldrig lär sig att man inte kan ta sig igenom en glasruta...han har ju "bara" hållt på och slagit sig emot den i 2,5 år nu haha

Hursomhelst. Mobilen har ju såklart inte glömts bort den heller, den har tomtar som bakgrundsbild och innan söndag och julskyltningen ska jag ha hittat en lämplig julmelodi till den med.

Men det här med varmgraderna tycker jag verkligen inte om, nu får det ta och snöa och bli kallgrader tills på söndag annars blir jag riktigt besviken.

Imorrn kommer Anders hit, så det blir mysigt att fira första advent med han :)
Jag hade egentligen velat åka ner idag med Putte och stannat till imorn men hinner inte pga den där jävla näringslära-tentan jag ska ha nästa vecka och fattar noll utav :(
Aja förhoppningsvis sitter det imorrnkväll. Nu ska jag sätta mig och försöka få in det i skallen....så kanske man kan belöna sig själv med en timmes sims ikväll?

Ynklig

Imorse vid nio fick jag min första blund i ögonen sen jag vaknade igår. Anledningen till det var att det gick magsjuka i ämbarbo to-fre när jag jobbade och självklart skulle ju jag få det. Började må lite illa igårkväll men trodde jag inbillade mig, men imorse vid femtiden brakade helvetet löst. Inte för att jag tror att ni tycker det här är nå fräscht men jag tror jag sprang på toan 15ggr på 3 timmar imorse...kräktes så jag trodde jag skulle svimma. Fy.
Har gått ner 2kg av det här nu och är helt vimmelkantig. Ska dricka lite varmt te och ta en dusch så jag får upp värmen i kroppen, är ganska säker på att jag har feber.
Nä nu har jag klagat färdigt. Håll tummarna att jag blir frisk snabbt nu.

En kort paus

Idag har jag sorterat kläder som en galning. Fick äntligen tummen ur att göra det jag tänkt göra i över ett år nu. 8 kassar, en vinterjacka, ett par täckbyxor, tv-spel och filmer. Allt ska ut på tradera. Skönt att bli av med allt, sen är det ju bra om någon annan kan dra nytta av det istället för att det bara ska ligga här och ta plats. Ska lägga ut det lågt så jag blir av med det men man kan ju hoppas att få nån krona iaf att handla julklappar för :)

Nu väntar jag på att pommes fritsen ska bli färdiga så blir det lite fjärilskotlett och bea till. Mums!
Efter det blir det nog en tripp till prix för lite inhandling av morötter och dip...eller nä förresten vi tar ica istället, de har godare morötter!

Nä nu ska jag ta och röja undan på bordet och duka fram, blanda lite juice kanske?

Trevlig helg på er!
Visa fler inlägg