Borta bra men hemma bäst

Nu är det dags för skolvecka igen...har sån tur att jag har Linda att bo hos där nere så att jag klarar av veckorna :)
Vi syns på fredag Ljusdal

Quasimodo-tå

Allvarligt, mina "ringtår" (de bredvid lilltårna) är aningens missbildade. De ser banne mig ut som mini-Quasimodos xD

Positiv?

Ursäkta mitt klagande men ingenting går som jag vill nu. Igår flög min grill iväg över bilen så jag fick tvärnita och vända fort som fan innan nån annan kom och körde på den...så där rännde ja ut i vägen i bara strumporna (satt och körde utan skor) och plocka in resterna i bilen. Så nu är man grill-lös. Sen höll jag på att få panik när jag skulle ut ur stockholm eftersom gps:en vägrade få kontakt med satelliterna, men till slut ordnade det sig som tur var annars vette fan vart jag hade hamnat med mitt lokalsinne =P
Sen bytte jag ju min nya dataskärm till en ny...vilken jag upptäckte igår när jag kopplade in den att det är en röd prick på den med ! ! jag orkar inte meeeeer!

Till råga på allt så är jag ju less på min mobil, vilket många av er redan vet eftersom jag måste ladda den minst en gång om dagen. Men idag höll jag på att slänga ner den på backen och stampa på den när jag upptäckte att jag inte kan skicka sms med den! ska nog byta tillbaka till samsungen ett tag, den va bättre...skit!

hm...nå roligt att berätta som avslutning då?
Fick sluta en timme tidigare idag, skönt som fan!

Jo men just! När ja va på väg ner till fjollträsk i måndags kom tre killar i en saab 93 och ville leka lite (trodde väl jag hade värre bil än jag har :P) anywhoo....med 100 hästar mer, vem tror ni gav sig och hamnade efter? jo killarna! haha sopor.

nämendåså. jag återkommer. förhoppningsvis med ett positivare inlägg :)
Visa fler inlägg