Mitt 2009

Jag hade tänkt gå igenom mitt år månad för månad, men när jag tänkte efter så har jag verkligen ingen lust att göra det. Första halvan av året var mest strulig och det har varit ett minst sagt omtumlande år. Så jag tänker istället bara minnas tillbaka på några få men ändå viktiga stunder.

Jag har både fått tillskott och bortfall i min lilla familj: Hemi och Enzo fick ett nytt hem som jag hoppas att de har det bra i. Min Gizmo fick sig en flickvän - Zelda som växer så det knakar. Och Jolly fick två inneboende bröder - Elvis & Elton som spexar för oss dagarna i ända. Alla är hur söta som helst och jag vet inte vad jag skulle göra utan mitt lilla zoo.

I somras hände något som förändrade mig och mitt liv - Daniel hände mig. När allt såg som mörkast ut upptäckte jag vad som fanns mitt framför mina ögon och som funnits där 1,5 år utan att jag reflekterat över det. Det var helt enkelt rätt tidpunkt för oss. Trodde aldrig att det kunde finnas någon så underbar ♥ Vi har varit varandras i 5 månader nu och jag hoppas och tror att det blir många lyckliga månader framöver.

Den sista saken jag tänker minnas är en ny händelse: Min förskollärarexamen. Efter 3,5 års högskolestudier är nu utbildningen avslutad och det är jag väldigt stolt över.

2010
Jag vet redan nu att det här kommer att bli ett år som inte liknar något annat.
Jag kommer att ta steget ut i vuxenlivet, på riktigt. Den 11:e börjar arbetslivet och mitt första riktiga jobb, jag kommer börja pensionsspara, planera semestrar, börja betala av studielånet...
Jag är livrädd för vad som komma skall för det kommer bli ett tufft år, men ser ändå fram emot det för jag har vänner och familj som finns där för mig och det är det viktigaste.

Hoppas ni får en bra start på året.

Gott nytt år!

I'M BATMAN!

Den här kvällen har varit betydligt bättre än hela gårdagen, (men det var iof inte mkt som krävdes för att överträffa den). Jag och Elin trotsade kylan och begav oss till Jarse kyrka för lite musik. Dock så var det inte värt hundralappen jag betalade...blev besviken på att det var för många okända låtar och att det inte blev en enda Engmanslåt, fastän de släppt ny skiva och allt! 
Det bästa var Eric Bazilian...herr Engman hade fått delad första plats om han hade öppnat munnen lite mer än 2 låtar. Vi fick tre låtar med den mer generösa herr Bazilian: All you zombies, Belive in You & One of us - underbart!

När vi kom hem igen blev det ostkrokar och The Dark Knight på hemmabiosystemet, grym film och grymt ljud! Har inte riktigt testat ljudet förrän nu eftersom man sällan kollar på dvd-skivor...men den här filmen tog jag mig tid att bränna ut och det var ett bra beslut.
Efter det blev det till att kolla på lite filmsnuttar på datorn, bla Linda som hoppar omkring och har sendrag i benet :)
Sen blev det några Big Bang Theory-avsnitt. Älska Sheldon.

Nu ska jag försöka sova och längta till morgondagen då jag ska fira in det nya året med den bästa ♥ Skulle inte kunna tänka mig en bättre början på året.

Hade tänkt försöka mig på en summering av året som gått med imorgon, får se om det hinns med.

Godnatt nu

Goddag

Vaknade upp och kände att det redan var en bättre dag idag än igår. För idag har jag planer!
Ska till Jarse med Elin ikväll och gå på konsert i kyrkan med bla Lill-Babs, Per Engman, Jocke Blomgren och Eric Bazilian. Ska bli mycket trevligt. Kvällen kommer sen avrundas med BATMAN! The Dark Knight of course...älska.

Imorgon är det nyårsafton. Det lutar väldigt mycket åt nyårsfirande i Delsbo med lite god mat och såklart mina miniraketer. Här i Ljusdal verkade det ju inte hända så mycket så det är lika bra att fly fältet :)

Nu ska jag äta, städa och duscha.
Visa fler inlägg