Roadtrip!

Oj vad grejer det händer nu! Är lagomt stressad för klockan fyra bär det av till Luleå till Putte! :D
Hade inte några större förhoppningar att kunna följa med eftersom jag inte är så förmögen, men nu blev vi några stycken så då är det bara att passa på. Är ju inte varje dag man träffar karln nuförtin.
Så imorrn blir det skotertävling i Boden, kommer bli grymt, det är en blandning av skoterkross och freestyle (Komma ihåg: kamera).
På kvällen blir det utgång, fan man kanske skulle vart på glasbanken?
På söndag blir det hemresa igen och på kvällen kommer Anders hit, som sagt, full rulle. Men kul kommer det bli!Thundeeeeeeer

....jag är en humla


Det kan faktiskt vara roligt att lyssna på radio. Lyssna själva och avgör, för denna människa måste upplevas.

Thunder

Fler inslag finns på P3's hemsida under Mammas nya kille och sen Thunder. Jag kan sitta och lyssna i evigheter för han är så sjuk!

Beach 2009 here i come

Av någon underlig anledning känner jag mig förvånansvärt motiverad till träning just nu, blev ännu bättre när jag ställde mig på vågen nyss och insåg att jag gått ner ett kilo, yeah! Men man kanske borde överväga att sluta med detta oändliga småätande så går det kanske bättre att komma i form till beach 2009? Hmm...näää, vette fan.
Men jag måste erkänna att jag inte är lika sugen på sötsaker som jag var förr och många av gångerna äter jag frukt istället för godis. Plus att jag inte äter pizza 3ggr i veckan som förut, nu blir det bara nån gång i månaden.
Stolt!

Visa fler inlägg