Självplågeri

Nej nu pallar jag inte att plåga mig själv längre genom att hålla mig vaken, nu får det vara nog.
Imorn är det jobb 7-13 sen en tupplur innan bilträffen på Föne :) ...dit jag, tro det eller ej, ska åka volvo ! Nära inpå skandal hähä

Längtar som bara den till imorrn! Det kommer bli finare väder än sist (peppar peppar), det är kul att Putte är hemma, det kommer för övrigt vara trevligt folk runt omkring en och jag behöver inte gå och lägga mig i tid för jag börjar inte förrän klockan tre på söndag - kan väl inte bli bättre va? :)

Nu är det godnatt för mig

Full fart

05:55 imorse ringde alarmet, då var det dags för fröken Lindh att starta sin dag med början på jobbet. 
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Elin så åkte vi på kalas nr 1: Isabelle som fyllt sitt första år igår :)
Sen bar det av till moster och därifrån kom jag med ett par jeans och en t-shirt rikare. Sen fyllde jag upp skafferiet..eller mest frysen och kylskåpet från prix. Ursäkta - Coop.
Sen full fart mot Tallåsen där kalas nr 2 väntade: den här gången var det Lars tur som fyllde år i onsdags. Där blev det grillat och ännu mer tårta. Passade på att tvätta av bilen en snabbis med men såg att det var ett jädra fuskjobb jag gjorde... men den ser i alla fall bättre ut än innan och det är huvudsaken!

Nu har jag precis kommit hem och är trött som satan. Förstår inte hur jag ska kunna hålla mina blå öppna till läggdags. Känns näst intill omöjligt just nu faktiskt.
Får ta och vräka i mig chokladen som ligger och väntar på mig så kanske jag får en sockerkick och blir pigg - en sväng :P

Une of Us

Igår var det Kul på Vallen. Eric Bazilian från the Hooters (låtskrivaren av ovanstående bit) och Erik Bodén inledde kvällen. Sen kom herr Engman i egen hög person och trasslade in sig i bänkarna med alla sladdar innan han slutligen gjorde de andra sällskap på scenen.
Pontus Enhörning uppträdde och senare Lars Ericsson a.k.a "Idol-Lars"...och några andra som jag inte minns namnen på. 
Eftersom kvällen började så tidigt som vid sex så kände jag och Daniel oss nöjda vid elva så vi for hem till mig och åt te och macka framför Benchwarmers. Eftersom det endast bara 10 grader ute så var det skönt att komma in i värmen.

Jag har absolut ingenting att klaga på när det gäller kvällen :)
Visa fler inlägg