Vilken pärs!

Idag jobbade jag 7-15, fyra imorse hade jag fortfarande inte somnat. Det var varmt som satan, sen hade jag bränt mig och visste inte hur jag skulle ligga, sen blev jag hungrig, sen törstig, sen kissnödig...när jag insåg hur mycket klockan var fick jag panik och kunde verkligen inte sova. Började fundera på om jag skulle strunta i att sova men somnade till slut. Stängde sen av alarmet i sömnen och vaknade 6:25! Slängde på mig kläderna, fixade frukosten och lunchen som skulle med, och när jag skulle iväg var såklart bilnycklarna så lämpligt spårlöst försvunna. Hittade dem som tur var efter ett tag, hade varit lite löjligt att ringa och säga att man blev försead pga borttappade nycklar...
Kom till jobbet och insåg att jag var själv, det kom en inhoppare till slut men herregud vilken start på dagen!
Det är oftast lugnt på jobbet men såklart så var det full rulle idag med nerskitna tanter m.m. så man fick inte sitta på röven förrän vid 11:30 så i slutet av dagen vandrade jag omkring som en zombie.

Efter jobbet drog jag, Elin, Linda och Emelie till Nore där jag däckade och sov tills vi skulle åka (roligt sällskap man är). Hann iallafall med årets första dopp innan jag somnade.

Ikväll tog jag mig ytterligare en tupplur, men en misslyckad sådan på endast 15 min. Blev väckt och sen lyckades jag aldrig somna om. Nu har jag städat, dammsugit och diskat. Är inte det att vara duktig för en som sovit 2 timmar och jobbat 8 så säg? Nu är det dags för en dusch sen kommer Anders. Han var på villovägar eftersom E4:an var avstängd och det var inga skyltar - då är det inte lätt! Så vi får väl se när han hittar fram.

Men oj jag har ju fasiken inte ätit middag idag heller! Dusch och mat nu. Over and out.

After sun

Idag har det varit heldag på Nore med Linda, Elin och Ante så jag har nästan nyss kommit hem. Äntligen har man fått lite färg på sig! Synd på de vita strecken bara men det får jag försöka jämna ut i veckan med en annan bikini :)
Måste försöka sola baksidan lite med så jag blir lite jämnare, man kan ju inte gå runt och se ut hur som helst har jag hört.

Bästa kommentaren kom från Elin när någonting bet Linda på ryggen (troligtvis en broms): "Jag tycker det är oförskämt att flyga runt och bita folk!" Haha ja det kan jag hålla med om! xD

Nu blir det dusch och en massa after sun!

Torön

Igår spelade Engmans Kapell på Torön och självklart finns det ingen annanstans att befinna sig då.
Innan var det förfest hos Linda där vi åt och hade väldigt trevligt. Fyra tjejer på en grill - till slut blev det mat och god blev den! :)
Det var mycket folk på Torön men sorgligt nog gick kvällen lite för fort, att de stänger ett gjorde inte saken bättre men jag hade skitkul! Jag hade nog inte haft det roligare ens om jag varit onykter, så då är det bra :)
Filmade när de spelade världens bästa Hälsingevind, men när jag tänkte lägga upp den nu så ni fick se det vi såg, så fanns det inget ljud på filmen! Har ju sagt att jag behöver en ny kamera....sist jag filmade var det ljud...så det var riktigt synd...men men, bättre lycka nästa gång!  

Bästa kommentaren kom från en rund-om-fötterna-Linda på vägen till parkeringen efter hon har stått och studerat bron en stund: "Varför går alla runt med facklor på bron?" ......det var lyktor som hängde efter bron in till land.....
Vad skulle jag göra utan mina tjejer? :)

Visa fler inlägg