cheez cruncherz

Idag blev det impuls utav bara den: En ny telefon och ett nytt abonnemang och därmed också ett nytt nummer.
Har skickat ut det nya numret till ett par stycken så har jag missat dig så ring till mig på det gamla numret så finns det nya på mobilsvaret inom kort :)

Nu ska jag och Linda kolla på desperata hemmafruar och knapra ostkrokar...fast egentligen hette dom cheez cruncherz.

Det sitter i huvet

Igår när jag kom till Gävle hittade jag en halvdöd Linda i sängen med feber och snor. Verkar som att alla är sjuk nu, alla på skolan går och snorar och hostar och ser allmänt hängiga ut. 
Bara därför har jag ont i huvet nu, fryser och känner mig hängig, men frågan är hur mycket av det som är psykiskt? 
Ska intala mig själv nu att jag mår piggelin!

Framsteg

Idag har det hänt grejjer ska ni  veta! Lillfisen Hemi har äntligen vågat sitta på min hand idag! Yeeey!
Och inte bara för en sekund heller utan faktiskt ganska länge. Det var i samband med att jag hade henne i miniburen och hade duschat henne, hon ruggar så för en gång skull tyckte hon att det var skönt att bli duschad och fönad istället för att få panik. Eftersom hon var så lugn så fick hon sitta lite med min hand breve sig innan jag släppte henne och till slut vågade hon sätta sig på den! Hon som är fegast av alla! Duktig tös.
Annars har hon bara suttit på mig i två sekunder när hon varit panikslagen någon gång och inte insett att det är mig hon suttit på! XD

Dessutom så satt Enzo på min axel ända från badrummet in till sovrummet ikväll! Roligt roligt. 

Men jag måste ju tycka att det är synd att Gävleveckan kommer nu så man inte kan följa upp det här, antagligen blir det att börja om på ruta ett när jag kommer hem igen, men jag är glad ändå :)
Visa fler inlägg