Utvilade

Istället för att sova igår så flummade jag och Linda mest: rapade alfabetet, gjorde gympa, armhålepruttar m.m...väldans va mycket man kan göra istället för att sova och bli utvilad till morgonens redovisningar haha

Nu sitter jag och väntar på Anders som är på väg upp på vår första semesterdag - härligt!
Imorrn ska vi upp med tuppen...nästan iaf...7:30. Sen bär det av uppöver på veteranmarknad så vi hoppas på finväder så man får färg på köpet :)

Nu är det allt dax för en dusch

Jag vet vad du gjorde

Jag satt i telefon med Anders nyss när han berättade om att han sett en kändis i affären nyss, det var en tjej från "jag vet vad du gjorde förra lördagen". Jag sa "men det är ju ingen kändis, det är ju bara nån vanlig svensson". Sen berättade han att kristin Caspersen varit inne förra veckan och handlat....Linda hör inte vad Anders säger eftersom hon sitter i andra änden av soffan. Så säger hon "Kristin Caspersen?" !! hahahaha va?!!
Jag stirra på henne och fråga om hon hört vad vi sa, men nej det hade hon inte.

Varför chansar man på just henne? Hon är ju nån man halvt glömt bort. Haha synska Linda

Blood in Blood out

Inatt blev det den filmen, 3h 20min! Den va bra, men efter att ha suttit och offrat nästan 4,5h till tjugo över tre på natten så hade jag nog nästan velat haft ett bättre slut. Efter den började det nån Jackie Chan film där det va med en massa stylade japs med...supra, celica, skyline...mm ögongodis! Så då måsta ja ju såklart glo lite på den å...tills jag däckade i soffan...

Nu är klockan fyra och jag har aldrig legat så bra till i planeringen nån gång när jag ska te Gävle. Jag har handlat, diskat, färgat håret, duschat, packat...det som återstår är att ge djuren och mig själv mat sen är jag ready to go.
Visa fler inlägg