Projekt: Vardagsrum

Idag har jag och Daniel varit i Sundsvall och gjort av med en massa pengar (jag iaf) men ack så bra det känns, för resultatet blev hur bra som helst! Rummet känns mycket större nu när jag fått bort bokhyllan och tjock-tv:n. 
Kom hem med en ny tv-bänk, hyllor tv och lite småplock. Det enda som fattas i vardagsrummet nu är den nya mattan som är på väg. Jag kommer att trivas som fisken i vattnet i mitt nygamla vardagsrum nu :)

Det är halloween och alla är utepå festligheter men efter den här dagen är jag helt slut så det blir inte många fler knop gjorda ikväll inte. Planen är en film så man får testa ny-tv:n och bara mysa i det fina vardagsrummet!

Så här såg det då ut innan:


Resultatet: 


Ha en bra allhelgonahelg allihop!

Because I'm worth it!

Ikväll har jag tagit hand om mig själv med hårinpackning, helkroppspeeling, noppat ögonbrynen, lagt ansiktsmask samt målat alla mina 20 naglar. Man vill ju vara fin när man äntligen får träffa karln sin imöra ;)
Dessutom kan det vara skönt med lite mitt-i-veckan-mys ibland.
Nu ska jag tända lite ljus, rosta mig några brödskivor, micra en kopp te och möjligtvis kika på en film i min nydammsugna soffa.
Godkväll!

Rul

Idag kan jag tala om att jag inte ens har sneglat på något skolarbete. Har städat, tvättat, ätit pörsa å pärer...
Nu måste jag återgå till städningen..har ju varit duktig (eller dum) att dra ut allt från hallgarderoben så det ligger över hela hallen. Men det var rätt behövligt för allt låg i ett enda rul så man inte hittade något. Så lite bättre ordning lär det nog bli. Får iaf koll på vantar, mössor och halsdukar och det kan ju vara bra för imorn kommer det möjligtvis snö :)

Tog tag i gitarrspelandet igår igen och damn va ja har tappat mycket! Men efter att ha suttit o klinkat en stund så kändes det bättre när jag tog upp gitarren idag. Jag borde vara tillbaka på nolltid :)

Nä, hallen väntar...over & out!
Visa fler inlägg