Min dag

Alla dagar känns mer eller mindre kaotiska just nu, tiden bara rinner förbi och jag hinner ingenting. Ska bli riktigt skönt att komma ifrån allt en stund på lördag för att fira Emilie och träffa tjejerna. Vet inte om jag orkar dricka eller följa med ut på krogen för jag känner mig halvt utbränd och är trött och irriterad för jämnan och vill helst bara sova. Men tror jag kommer få en liten energikick av att koppla av med vänner så det ser jag fram emot.

Hur har dagen varit då?
Det örde det ihop sig lite på jobbet men man är väl flexibel så det ordnade sig som tur var :)
Hade mitt livs första utvecklingssamtal idag och det gick superbra trots att jag inte var ett dugg förberedd då jag trodde det skulle vara imorn (ops). Sen blev det övertid för en hjärt- och lungräddningsutbildning. Det kändes väldigt skönt att få gå den då jag saknat det i lärarutbilningen.

Efter jobbet beställde vi kakel och tapeter till köket idag så det blir antagligen kakling nästa helg. Sen kommer de och fixar badrummet på måndag eller tisdag. Så då har vi förhoppningsvis en toalett nästa helg.
Jag städade ur det sista i lägenheten med så imorn ska jag lämna in nycklarna, känns sorgligt men otroligt skönt för nu kan all energi gå åt en och samma lägenhet framöver.
Efter det hämtade jag pärlan hos rekondarn och nu är den så fin så :) Drog iväg och knäppte lite bilder som kommer in senare då de ligger på andra datorn, sen kopplade jag in ljudet så nu äntligen får jag riktigt ljud när jag sitter och gnussar till och från jobb!

Ringde förresten Björkmans Möbler idag också eftersom vår säng inge levererades idag som det var sagt. Då var den en vecka försenad och kommer nästa torsdag istället....

Jaha och nu är klockan redan över tio! När hände det?? Jag måste ju duscha...

Imorgon blir det grillning och säkert fryser man arslet av sig med.... (optimisten..?) Får hoppas det blir en rejälan brasa som man kan värma sig på. Men blir kanske vinterjackan?

Nä godnatt nu

Kaos

Idag och imorgon har jag tagit semesterdagar för att hinna med allt så idag har vi varit effektiva.
Klockan nio inställde vi oss i Ljusdal  och fyllde en hel släpvagn med skräp som vi åkte till tippen med. Sen rensade vi ut förrådet och skrubbar och for till Delsbo med. Sen stannade Daniel i lägenheten för rörmokaren kom och kopplade i vattnet i köket så nu har vi kran och diskmaskin! :)
Medan det fixades så åkte jag till Ljusdal och städade badrummet (fy fan), dammsög och plockade in sista flyttlasset i corollan. Lägenheten besiktades och sen åkte jag till Toyota och fick däcken omlagda på den lila rollon. Nu har jag precis kommit till Delsbo igen och flyttat in de sista grejerna. Det är sånt kaos här så ni kan aldrig ana!

Dessutom har jag beställt tid för rekond på bilen imorgon så nu kommer den bli som ny igen. Ska bli riktigt spännande att hämta den på torsdag och äntligen få glida omkring i den istället för vinterskrället.

Min snälla mamma och moster har hjälpt till idag med och städat både sovrum, vardagsrum och en del av köket medan jag och Daniel tömde lägenheten. Det var till riktigt stor hjälp, tack så mycket igen!
Mamma kommer imorgon med så vi ska dit en sväng innan bilen ska lämnas in och efter det drar jag och Daniel till Hudik en sväng för att komplettera lite grejer till lägenheten + ta oss en titt på en ny mobil :) 

Som sagt, mycket har hänt idag och det känns grymt skönt !

Nu blir det fortsättning av min tv-kväll och hoppas att Daniel kommer in snart...vette tusan vad han pysslar med :P

Bråda dagar

Herregud vad slut jag är i kropp och huvud!
I torsdags flyttade jag hela mitt kök till Delsbo, i fredags flyttades ödlorna, igår flyttade jag möbler, fåglar, kläderna och en jäkla massa annat och idag hämtade jag tv, dator och prylar... eftersom Daniel är upptagen med vedkapning så har jag gjort det mesta själv så det är väl inte så konstigt att man vill lägga sig och sova i en vecka nu.
men det har ju gett resultat iallafall och det är skönt.

Igår hämtades min säng så inatt sov jag här i Delsbo för första gången utan att ha någon annanstans att sova. Kan man säga att jag är officiellt sambo nu? :)

Här nere ser ni att vi har fått på både bänkskiva, diskho och luckor i köket + diskmaskin.
Vi har inget vatten än men det blir i veckan.
Bordet känns mycket bättre nu med så det behåller vi utan tvekan som köksbord.I högra hörnet ser ni att vi fått dit spishäll och ugn med som dessutom fungerar! Vi har nämligen fått elen dragen i köket, bara lite uttag kvar som ska fixas. Men vi har ingen fläkt uppsatt än så vi väntar lite med att använda spisen.Sötenäbbarna fick tillåtelse att bo en sväng i sovrummet med oss för att göra flytten så lättsam som möjligt.
Här har de tagit premiärturen i nya hemmet.Idag har jag organiserat i klädkammaren.
Man tycker att den är stor men ändå var det svårt att få plats med allt!
För mycket kläder tro....

Den är inte klar än för vi ska upp med hyllor och stänger men så här får de se ut nu ett tag framöver för det känns inte som prio 1 att fixa där inne nu.Sovrumstv:n på plats! Som just nu också agerar dataskärm till min dator fram tills vi är klar med kontoret.
Stor-tv:n får också stå här inne till vardagsrummet är klart. Lyx :)Nu tänker jag inte lyfta ett finger till ikväll. Antar att jag somnar vilken sekund som helst, men inte gör det nå för jag har öppning imorn. Sen blir det besök hos farbror doktorn och sen ännu mera flyttning.....gah!

Vill bara lämna över nyckeln och ägna all energi åt nylägenheten. Men om 5 dagar så :)

Visa fler inlägg