Sista ordet

Jag antar att detta är det sista ni hör från bloggen det här året. Så jag tänkte passa på att önska alla ett gott nytt år. Hoppas ni får ett bra slut på det här året och en bra början på nästa.

Själv sitter vi och inväntar att maten ska bli klar, sen blir det alltså mat, dryck, gott sällskap och lite förödmjukande spel på wii innan tolvslaget :)

Gott nytt år!

Dagens fundering

Det här slår jag vad om att alla har varit med om både en och två gånger. Man är ute på byn eller var som helst där man träffar på en bekant och ställer sig för att växla några ord. När man sen ska skiljas åt säger man hejdå och så visar det sig att man börjar gå åt samma håll....hur fult är inte det? Och aningen småjobbigt om ni frågar mig.
Dagens i-landsproblem?

Krax

Hej whiskeyröst!
Min hals verkar aldrig bli bra...alltid ska den jävlas med mig på ett eller annat sätt. Den här gången är jag torr som satan i halsen och kan inte anstränga den mer än normal samtalston någon mening i taget. Gör jag det så får jag sota för det genom en hostattack och en obehaglig svårbeskriven torr smärta.
Och till råga på allt så tog jag en tupplur efter jobbet för att vila bort halsontet. Tanken var god men vaknar istället upp med whiskeyröst - tack för den liksom.
Har rustat upp med diverse halstabletter: bafucin, fishermans, läkerol och extra starka...så nu blir man väl dålig i magen istället :P

Men pigg ska jag bli för imorn är den årliga tjejmiddagen och på fredag är det nyår.
Visa fler inlägg