Hafa Moon

Igår efter jobbet blev det mer gjort än vi tänkt, men inte gör väl det nåt!
Vi målade sovrumstaket, dörrarna och de tre fönstren, samt la på första lagret färg på väggarna. Och jädrar vad nöjd vi är med färgen! När man stryker på den ser den ut som smält choklad och man vill bara smaska i sig den.

Ska försöka få klart all målning där inne i helgen. Tapetsering blir det på måndagkväll. Sen är det bara golv och lister kvar :)

Imorn kommer även vår badrumsmöbel som vi beställt:


Hafa Moon

Ny soffa?Med en hel lägenhet att renovera och och mååånga möbler att köpa så skulle det sitta väldigt fint att vinna en ny soffa.
Brukar aldrig vinna, men nu kunde jag helt enkelt inte låta den här chansen passera.

Gå in och kolla på Furniturebox - de har en hel del fint där! Jag har hittat en drös med saker jag sitter och drömmer om just nu.

Håll tummen för mig nu :)

En man kort

Oj vilken dag det har varit idag! Klockan ringde 04:30 och när jag insåg att det var 29 grader kallt så kändes det inte så lockande att gå ut. Men kom iväg till jobbet iaf och det har varit full rulle hela dagen. Vi var en man (kvinna) kort idag men det gick bra ändå, och imorn får vi vikarie men jag kommer ha en till öppning så det blir 05:45 imorn igen. Men jag klagar inte, har hellre det än mitt över dagen för nu får jag sluta tidigt :)

När jag slutade idag for jag till Hammarsvall för att ta igen lite efter helgen. Fick mer gjort idag än jag fick på hela helgen!
Nu är iallafall sovrummet så gott som färdigt för målning och tapetsering, så på onsdag åker jag dit och målar tak så blir det förhoppningsvis målning av fönster, dörr och väggar i helgen :)
Det känns skönt att man ser målet i åtminstone ett rum, resultat ger lite mer motivation att fortsätta.

Nu blir det sängen för mig, är helt slut.

Godnatt!
Visa fler inlägg