Renoveringen har startat!

Fredag: Direkt efter jobbet mötte jag upp Daniel i Hudik, vi skulle dit och köpa en köksfläkt som var på erbjudande. Innan vi kom hem hade vi köpt fläkten, en spishäll, en ugn, en stor spegel samt en kontinentalsäng från mio !
När jag kom hem var jag så trött så jag var nära att bryta ihop då jag klivit upp 5 på morgonen och sovit dåligtpå natten. Men var ändå glad för alla fynd vi gjort. Hittade även en soffa och en sängram vi båda tyckte om så det känns skönt att ha det klart, iaf sängen + sängbord.

Lördag: Åkte till Bollnäs, kom hem med tapeter till hall och sovrum, färg till tak, väggar, skafferi m.m.
När vi kom hem började vi på med renoveringen så nu är klädkammaren i full fart :)

Idag: Nu ska vi fortsätta med den kommande klädkammaren och köket. Lägenheten är ju inte urplockad än men man gör det man kan.

Fläkt, spishäll och ugn


Sängen som vi för övrigt fick ett otroooligt bra pris på! Den kommer man nog sova gott i.


Tapeten till vänster är grymt snygg! Det var kärlek vid första ögonkastet och bilden gör den inte rättvisa.
Den ska vara som fondvägg i sovrummet och de andra väggarna ska vara mörkbruna, "kakao" heter färgen.
Den högra tapeten ska upp i hallen.Spegeln som jag fullkomligt älskar! Den är riktigt riktigt fin. Även här gör bilden den inte rättvisa.
Vi får dock se om den får fortsätta vara vit eller om den ska bli svart då den ska stå i sovrummet med svarta möbler. Fast å andra sidan så är ena väggen vit så det kanske går ändå.Nä nu är det dags att göra sig färdig och dra till mitt framtida hem :)

Torsdag

Räkningarna betalda, skafferiet påfyllt och bilen tankad. Fy, men nu behöver man iallafall inte bry sig om det på ett tag!

Imorn har jag öppningen och då jag inte vet hur vägen kommer vara så får jag åka tidigare än vanligt, inte kul att kliva upp mitt i natten (typ).. När jag slutat så får jag skynda mig till Delsbo och hoppa på bussen mot Hudik. Där ska jag vänta in Daniel och sen blir det kikande på vitvaror, soffa, golv, tapeter....ja, det mesta helt enkelt! Kul :)
På kvällen ville tjejerna hitta på något och det vore ju skitkul. Men om jag tänker tillbaka på hur jag brukar känna mig på kvällarna efter en öppning (och nu rännande i affärer med) så är jag tveksam om jag kommer orka. Men jag håller idén öppen utifall jag mot förmodan är pigg imornkväll :)

Mina tv-kanaler ligger i ett paket på coop som jag vägrar att hämta för jag vill inte ut i snön igen. Jag får försöka klara mig med 1,2,4 o 6 ett tag till helt enkelt. Fast å andra sidan så går det nog ingen nöd på mig då jag har säsong 1 och 2 av Big Bang Theory och alla säsonger av Seinfeld liggandes på den externa, plus ett tv-spel som vill bli spelat. Så som sagt: jag klarar mig nog :)

Nu blir det middag: korv med bröd. Yeah!

Kaos

Ja herregud vilket väder! Det tog dubbelt så lång tid för mig att komma hem idag. Som snabbast gick det mellan Kajevall och Ljusdal med hela 50km/h, men innan det gick det dryga 30- högst 40 km/h. Tack och lov för plogpinnarna annars hade jag nog legat i ett dike vid det här laget då gränsen var vägen började och slutade var omöjlig att se bitvis. Plogade ju vägen med kjolpaketet med så all snö kom upp på framrutan vilket resulterade i att jag inte såg någonting, skitläskigt. Fy man satt med en klump i magen ända till gårdsplan. Vill inte tänka på att jag ska samma väg imornbitti.

Det rännde ju runt 2 hundar mitt på vägen bortanför gröntjärn med...funderar på om de rymt för vem är egentligen ute och jagar i det här vädret? Ringde iaf och meddelade jobbet så de är informerade om de hör något.

Det var förresten mindre trevlig arbetsdag idag med spya vid matbordet och blodbad i korridoren...hrm.

Till något roligare: nu har jag vunnit 50:- på triss tredje dagen i rad, jag som hade hoppats på tredje gången gillt. Det blir helt enkelt ytterligare två nya lotter imorgon och nya förhoppningar.

Var på Oves Golv nyss och hörde på pris av badrumsrenoveringen om man gjorde allt förjobb själv...tänk att en så liten yta kan kosta så mycket! Fy vill inte...hittade iaf både golv, vägg & bård som jag gillade...får se vad herr Grahn säger om saken :)

Nu behöver jag ta det lite lugnt känner jag efter den här dagen. Hoppas att Daniel orkar ta sig ut längs vägarna efter snöskottningen så han kan komma och pussa om mig senare. Det vore inte dumt på halvårsdagen ♥

Ta det lugnt ute i snön nu!
Visa fler inlägg