Winnerbäck

Efter jobb, pizza och powernap for vi iväg till Stenegården för lite Winnerbäck igår.
Kan inte påstå att jag är världens största fan, men det var väldigt mysigt där och det var det vi ville åt...stämningen alltså.
Fick tillfälle att testa vad lillkameran gick för också, och kan inte klaga på resultatet. 

Mycket folk var det - halva kommun lär ju vart där. Men vi fick bra hängplatser vid staketet i alkoholområdet.
Såg över alla andra och sprängde inte sönder öronen av ljudvolymen, bra helt enkelt :)

Vi träffade Linda en snabbis med, sen såg jag inte till henne nå mer...såg över huvud taget inte så mkt kändisar. Men men, inte gör det nåe...hade ju trevligt sällskap bredvid mig ändå!Scenerna, med Ane Bruun på den högra...hon sjöng när vi kom men jag kan inte ha lyssnat något för jag har inget minne alls av musiken.Sen var det Laleh, hon verkade mest hög och pratade om små människor...
Kände iallafall igen två låtar - yeey..Sen blev det då Lasses tur att inta scenen, de hade snygg ljussättning och jag tog en massa bilder.
Har dock bara laddat upp några stycken här för att inte tråka ut er.

I det stora hela är jag nöjd med kvällen.
Speciellt nöjd är jag med valet att ta gummistövlar + fleecetröja (såklart matchande röda).
Det var blött i gräset och med mina skor hade jag stått och gnällt över blöta fötter, sen var det riktigt skönt med fleece när det blev kyligare på kvällskvisten.
Ytterligare ett plus var att regnet höll sig borta, så när på ett par små regnstänk.
Kvällens minus var att en korv kostade 50 spänn (en fet korv, men ändå) och att en 50cl cola kostade 30 spänn!
Rena rånet om ni frågar mig.Nu är allt packat och klart inför morgondagens årsfirande, det ser jag fram emot, hoppas Daniel blir glad över planerna ♥
Kameran är såklart nerpackad och kanske kan ni hoppas på en uppdatering på söndag.

Ha en bra helg!

Anonym i Ljusdal?

Har ingen egentlig lust att blogga just nu, men i brist på annat...
Klöpp min aldrig i måndags eftersom jag råkade ut för en liten incident på centrumhusparkeringen 15 minuter innan. Nu är det bara att vänta på var försäkringsbolagen säger.
Ringde och bokade en ny klipptid idag och så säger frisörskan i luren "Hur gick det med bilen?" huh? Ännu ett bevis på hur svårt det är att vara anonym i lilla Ljusdal.

Igår la Ante på däcket så jag fick på nyfälgen, sen fick jag "glada" nyheter om vad det kostar att laga stagen som är dåliga + att bromsbeläggslampan lyser, att det är glappt i både elhissarna och vänster framlyse...jo just det, det var ju inte obalans i hjulen som var problemet med vibrationerna - det fattades centrumringar! Har pratat med bythjul ikväll ang deras 100% passningsgaranti och de skulle ringa upp imorgon. Det går inge bra för min bil just nu.

Det var även min och Daniels 1-årsdag igår ♥
Det firades inte med mer än en extra puss, vi spar firandet till helgen helt enkelt. Det ser jag fram emot.

Imorn är det Winnerbäck på Stenegården. Jag hoppas på uppehåll och kom precis på att jag borde sätta kameran på laddning.

Bland klippor och grustag

Jag kan inte påstå att det var en tråkig dag igår. Hann med en hel del.
Efter att andra maskinen med tvätt var hängd och bilen tvättad for jag in på Ljusdal och åt hamburgare på nya Zekes med Putte och en bakfull Martin. Sen blev det marknan där det inhandlades spel m.m.
Efter det for vi och skulle ta lite bilder på bilen, träffade på André och tog lite bilder på hans bil med (kommer senare). Det hela slutade i gryttjen bland bergsklättring och grustag.Ser ni bergsbestigarMartin?
Sen blev det en massa hoppande


Efter det åkte jag hem och gjorde mig klar för en kväll på Delsbos Torg och cruising.
Det var bättre än förväntat med tanke på att det var cruising i Bollnäs med.
Putte, Martin, Linda & hennes tant stina kom förbi innan, sen blev det Käringgrillen och burnande.Men innan kvällen var slut så hamnade jag, Daniel och David på Järnvägs.
Fick mersmak och kände att det var alltför längesen man var där...så nästa gång får besöket bli i onyktert tillstånd känner jag.Vi lyckades med ett andra besök på Zekes aka Centrumgrillen på natten innan vi for hemöver.
Kom hem efter tre nån gång och konstaterade att vi måste göra ordning vårat gästrum snart så David slipper sova på våra hemmagjorda bäddar varje gång xD

Nu ligger det två bakfulla pöjkar i sängen och har börjat kolla på Band of Brothers-serien på 10 timmar...undrar hur långt de kommer?
Ute regnar det...jag klagar absolut inte så länge det inte åskar...har det rätt mysigt faktiskt med smattrandet.

Hoppas ni haft en bra lördag med!
Visa fler inlägg