Granen & Linden ♥


Om 28 dagar är det vår dag. Årsdagen. Den 27 Juli.Eftersom den 27:e infaller på en vardag så blir det till att fira årsdagen på helgen.
Planerna är nu smidda, bokade och helt klara.
Jag är väldigt nöjd med min planering och jag hoppas att Daniel blir nöjd med för han har inte fått veta någonting förutom att inte boka upp sig på något den helgen :)

Det kommer hända mycket mot höstsidan, först detta, sen Daniels 27-årsdag den 4/8, Lars Winnerbäck, min 25-årsdag den 2/9, alla andras födelsedagar i september, sen ska jag och mamma utomlands...mycket kul som händer som sagt...och mycket planering.

Kanske ska ta tag i Daniels födelsedagspresent på en gång så har jag en sak mindre att fundera på :)

Magläge

Idag har jag varit ute mellan 11-16:30 och det syns! Har smörjt in mig med after sun så vi får hoppas att jag inte flagnar allt för mycket. Sen har jag lyckats få färg enbart på framsidan..på baksidan är jag lika vit som vanligt...får ta igen det imorgon.
Så morgondagens planer ser väl ut så här i stort sett:
Frukost, magläge med en bok i solen, middag, främmande av mamma & Lars.
Mer än så ska det inte behöva vara, härliga ledighet!

Nu ikväll är jag så trött av solen men när Daniel åkte ut för att slå hö så blev jag rastlös och målade första lagret av två i köks-skrymslet. Nu kan man inte komma och säga att jag inte gjort något vettigt idag! Bra blev det iallafall. Bilder kommer när det är klart.

Nu ska jag gå och säga hej till Daniel som äntligen kommit hem ♥

Underbart !

Idag tog vi oss tid och åkte en sväng på Jarsemarknan.
Underbart väder, underbar pojkvän och allmänt härligt :)

Vi gjorde en hel del fynd så jag är nöjd även om jag inte hittade någon ny väska som jag tänkt mig.
Vi fyndade strumpor (of course), 3 sjalar, hårband, en rund klubba, varmkorv m.m.
Det var lagomt med folk så det var rätt skönt att strosa runt där.

När vi kände oss färdiga tog vi vägen över Ljusdal hem och tänkte göra ett stop för mjukglass. Tydligen hade halva Ljusdal samma tanke så vi gick över på statoil och inhandlade 'vanlig' glass istället. De åtnjöts i jonsparken innan hemfärd.

♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥

Nu håller de på att sätta upp en fet pool här ute så nu måste man nästan införskaffa en badmadrass så man kan ligga där och steka i finvädret. Det låter väl inte helt fel?
På tal om väder så såg jag nyss att som det ser ut nu så blir det 33 (!) grader på söndag! Hej å hå, är sommaren äntligen här för att stanna nu? :) 

Nu ligger Daniel och svär över England-Tyskland och själv har jag gjort på tok för mycket kycklingsallad. Så nu slipper vi nog laga mat imorgon med! Är det semester så är det.

Visa fler inlägg