Easter witch

Imorn är det skärtorsdag och dessutom 1:a april. Godtrogna och lättlurade lilla jag kan redan nu förbereda mig på att jag kommer bli lurad x antal gånger under dagen. Smällar man får ta.

Dessutom ska vi ju såklart vara påskkäringar på jobbet med förkläde, huckle, röda kinder och hela faderullan.
Vi har gjort små färgglada godisstrutar som barnen kommer få ta hem imorgon sen så ska vi gömma ett gemensamt ägg ute som de får leta. Sen ska vi upp te gamlingan och påska för dem - vilket tråkigt jobb man har :)

Ikväll har jag varit duktig och är nu inne på 3:e maskinen tvätt, har diskat, burit ut sopor, dammsugit, rastat gojorna, beställt mat från Texas till nästa helg...Men så fort nästa maskin är hängd så blir det till att dimpa ner i sängen fortare än kvickt för imorn har jag öppning. Skönt att man kommer hem tidigt dagen innan 4-dagarsledigheten.

Hur ser då planerna ut inför vårat påskfirande? Kanske lite angling, alkohol och krogenrunda?
Ooonej...snarare renovering, renovering och renovering.
Med den uppsagda lägenheten som en liten tidspressare så är det nog bäst att jobba på. Det jag kommer sakna är att missa att umgås med vännerna, men det får helt enkelt bli när jag är ute ur lägenheten och har råd att unna mig en ledig dag.

Nu ska jag packa ner lite saker som ska till Delsbo imorgon sen ska jag ner och hämta tvätten.

Trevlig skärtorsdag gott folk!

Men vad är nu detta?

Kom till jobbet imorse och ögnade igenom HT. Ack sådan besvikelse när jag upptäcker att mina kära hemmafruar utgått pga nån jädra CSI-trilogi ! Jag sjönk ihop på stolen och såg min tv-kväll brytas upp med en lucka mitt i alltihopa. Dagens i-landsproblem :)
Aja, sitter nu här i Delsbo iallafall på sängen med det nya överkastet som kom idag - superfint! Får väl kanske göra någon nytta i köket nu när man har en timme till övers.

IKEA

i lördags var jag och Daniel till Sundsvall där vi hade tänkt köpa innertak, toastol och lite annat samt beställa kök.
När vi kom därifrån hade vi förutom innertaket fått med oss ett helt kök, diskmaskin, diskbänk och en massa annat. 
Vi hade världens sämsta presenning så när vi väl kom hem så var hela köket dyblött. Vi fick packa upp allt, torka av och ställa på tork. Men tror att vi klarade oss utan en vattenskada till :P
Nästa gång vi åker upp blir det inhandling av toastol (då den inte fick plats nu) blandare, bänkskivor + ett ugnsskåp och 2 hyllplan som inte fanns på lager. Förhoppningsvis tapeter också :)
 
 
Ett lagomt långt kvitto + en jäkla massa saker att pussla ihop på ett bra vis på släpvagnen. 
 

 

Vi inhandlade en jättefin lampa till sovrummet. Det blir bara bättre och bättre där inne.
Älskar vårat sovrum ♥Stolen ska bort, gardinerna bytas, sängram, sängbord + överkast ska in, en matta läggas på golvet och så ska 40tummarn bytas mot 32tummarn. Sen ska det in lite annat småplock in som gör det mysigt så det är en del kvar men det känns redan hur bra som helst!

Igår rev jag ner tapeterna i köket och målade skafferidörren, karmarna och lite lister där inne. Golvet ska fixas och muren ska muras sen är det nog bara att börja med uppbyggnaden av vårt nya ståt-kök :)Imorn blir det mys i sovrummet med tv-kväll: Dating in the dark, Desperate Housewives, Cougar Town och Christine + godis såklart :)

Visa fler inlägg