Jobb!

Daniel fick precis veta att han får anställning från och med imorgon och sex månader framöver hos Alkerud Maskin. Härligt! Skönt att veta att vi båda har en fast inkomst.
Grattis till honom ♥

Bafucin & Mucoangin

Idag är det synd om mig. Sov väldigt lite inatt pga taggtråden i halsen, vaknade och kände mig jättehängig runt tvåtiden. Imorse när det var dags att gå upp kände jag att jag helt enkelt inte skulle palla att sitta på planeringsdag hela dagen. Synd, för jag hade faktiskt sett fram emot den.

Blir förresten hemma imorgon med då de behövde veta ang vikarie. Det är ju så svårt att säga, det kan ju gå över lika snabbt som det kom eller så blir jag sämre...och vi har inskolning imorgon så de kan ju inte jobba på två. Då var det bara att bestämma sig att ta 2 sjukdagar. Fy vill inte hålla på att vara småsjuk hela tiden: feber i fredags, halsen idag...kan det inte bryta ut rejält så jag är pigg sen?

Men nu har jag kommit på att det gör mindre ont när jag äter så nu sitter jag och äter hela tiden...bra lösning madeleine.
Emellanåt proppar jag i mig Bafucin och halstabletter...tror Daniel ska få svänga in och köpa Mucoangin efter jobbet, det ska tydligen vara bra grejer.

Nä får helt enkelt göra det bästa av situationen och sätta mig med mina eftersläntarserier som ligger och dräller på datorn :)

Krya på mig

Mothers day

Idag är det morsdag vilket har inneburit en massa fikande :)
Först blev det fika för svärmor som fick ljus/blomarrangemanget till vänster. Vid middagstid bar det av till Tallåsen där mamma fick blomman till höger + tårtan som jag svängde ihop imorse *stolt*. Där fick vi både middag och fika så nu står man sig till imorgon tror jag.

 På vägen till Tallåsen fick jag superont i halsen och det har verkligen inte blivit bättre under kvällen. Känner mig jättehängig så jag har säkert nå skit i kroppen. Hade ju feber hux flux en sväng i fredags med, konstigt.
Ska nog ta det lugnt ikväll och ta igen lite serier tror jag och vila upp sig till morgondagen då vi har planeringsdag och kvalitetsredovisning så då måste man väl vara klar i huvudet.Invigde min nya skjort-tunika idag med, hur skön som helst!
Dock så är det storlek medium (small var slut men tyckte om den så mkt så jag köpte den ändå), får se om jag syr in den lite. Men det är skönt med luftigt också så jag kanske låter bli...

Någon som har några åsikter om den nya designen då förresten? Bra - dåligt? Tips & idéer? :)

Nä nu blir det att vräka omkull sig i sängen med lite glass och big bang theory. 
Hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans!
Visa fler inlägg