Tusenbitarslampan

Tänkte visa vår nya vardagsrumslampa.
Det var verkligen ett evighetsgöra att skruva ihop den (eftersom jag fick göra själv när Grahn & Fredin satt och drack grogg), men resultatet gör att det klart var värt det! :)

Av

Den passade in i vardagsrummet som handen i handsken.

Hoppsan!

Idag kan jag faktiskt säga att jag haft en bra dag!
Det var en kanondag på jobbet och typ bra efteråt...än så länge iallafall, skrämde livet ur Daniel nyss så vi får väl se om han blev arg på mig ;)

Vi är nyss hemkommen från Ljusdal där diverse ärenden har uträttats samt så har vi fått i oss lite mat på Finess med herr Fredin.

Dagens miss var besöket på Karl Hedin där jag fick uppdraget att lasta in dörrfodren i bilen medan Daniel gick in och betalade. Problemet var att jag missbedömde längden på en bräda och drämde igen bakluckan varpå jag hör ett misstänkt ljud. Kollade lite, såg inget...kolla lite till.... där, på framrutan var en spricka som såg ut som en monsterspindel (ca2-3dm i diameter)! Fick dra loss brädan från rutan och det har redan spruckit hela vägen längst ner på rutan.
Skyller på att Daniel insisterade på att vi skulel ta corollan istället för kombin, sen kan det hända att jag i mitt undermedvetna mer än gärna hade sett bilen på skroten inom en snar framtid xD
Att laga rutan är nog inget att fundera på för det kostar nog mer än vad bilen är värd! haha ja, så kan det gå!

Sen åkte vi och hämtade ut vår tidiga julklapp till oss själva: ett mediacenter! Tekniknördar - javisst!
Vi skippade hemmabion och satsade på det här för tillfället. USB, trådlös uppkoppling på nätverket, youtube-visning m.m.... Nu ska det kopplas in :)

1:a advent

Spekulationerna är tydligen många, sånt man får räkna med.
Men ni behöver inte räkna med några svar för det. Vissa saker vill jag behålla privata.

Hur har helgen varit för övrigt då?
Har umgåtts med människor jag tycker om och försökt ha det bra. Det går bra emellanåt.
Idag blev det dock ett bakslag. Mindre rolig 1:a advent men jag börjar vänja mig vid bakslag på "högtider". Födelsedagar, advent...vad väntar på julafton tro?

Imorn är det jobb som gäller, det känns tungt men jag ska göra mitt bästa. Det kan bara gå åt två håll: ändra orkar jag eller så orkar jag inte. Inget jag kan ge mig på en gissning förrän jag står där.

Har egentligen ingen lust att blogga just nu men med tanke på viss respons från förra inlägget så kände jag att det var nödvändigtm så varsågod: spekulera bäst ni vill.

Däremot så tackar jag er som har hört av er med en värmande tanke. Det betyder mycket.
Visa fler inlägg