Cliffs of Dover

Nu är äntligen vardagsrummet färdigtapetserat!
Och jag är verkligen glad över att vi började med fondväggen redan igår för det här tog hela dagen.
Det enda som fattas i vardagsrummet nu är golvlisterna sen är det fritt fram för inredning :)

...men som ni ser så har jag redan tjuvstartat:Tapeten ser helvit ut här men den har silverblommor och är jättefin.
Försökte fånga den på bild så gott det gick:Just nu sitter Daniel i gungstolen och kollar på tv...men om några dagar har vi förhoppningsvis storsoffan att sitta i.
För er som missat det så blir det soffan Dover från Mio, den är egentligen mörkare än vad det ser ut på bilden.Love it!

120-åringen min

Efter en lång tids letande hittade jag häromdagen gungstolen jag ville ha. Jag fullkomligt älskar den!
Var till en början ute efter en vit eller något åbäke jag kunde måla vit, men när jag hittade den här så flög alla vita tankar iväg. Den här är perfekt precis som den är!

Mamma och Lars hämtade hem den från Njurunda idag när de ändå skulle till Sundsvall. Tydigen var den äldre än jag trodde, nämligen 1890-tal. Gammeln min :)

Den kommer få sin plats i ena delen av vardagsrummet på en rund vit ryamatta. Den kommer få mysfaktor med fårskinn och en kudde och på golvet bredvid kommer en korg stå med lite böcker m.m.

Längtar efter att ställa in den.

Bubbelfond

All målning i vardagsrummet är nu avklarad förutom golvlisterna.
Vi tjuvstartade ikväll och tapetserade fondväggen. Här ser den helsvart ut men det är lite mönster i den, väldigt fin faktiskt.
MEN....det var det sämsta jobb vi gjort med tapetsering. Inte lätt! Om det berodde på att vi tapetserade liggande våder eller värdelösa tapeter vet jag inte, bubbligt som fan blev det iallafall.
Vi får hoppas att det dragit till sig imorn när vi kliver upp.Det är även svårt att hålla sig från att skruva upp saker när de ligger drällandes på golvet och bara vill bli uppsatta. Sagt och gjort, vi skruvade upp väggfästet till tv:n på muren så nu har vi tv i vårt ofärdiga vardagsrum :)

 Syns inte så väl här på bilden men det är en massa stora bubblor i mitten av väggen som absolut inte vill ge med sig. Dels luft men sen släppte tapeten under och det brukar ge med sig annars så vi får hoppas på det bästa.

Sen hoppas jag att morgondagens tapetsering går mycket bättre.

Visa fler inlägg