Krax

Undrar om man låter så här om man svalt en kråka? För ljuden som kommer ur mig är mest något kraxande läte.
Kvällen har för övrigt spenderats på solokvisten då Daniel åkte iväg till en kompis som fyller år. Själv hade jag ingen ork för det och känner nu att det var definitivt rätt beslut.
Så min kväll har gått åt till att kurera den envisa halsen med te, hostat upp slembollar (trevligt va) och plöjt igenom lite serier jag ligger efter i.Sen har jag suttit och funderat på om det kanske är dags att besöka farbror doktorn efter 3 veckors konstant halsont och flera månaders halsproblem...kanske något att överväga. 
Men just nu ska jag ta ett belsut om jag ska flytta tv-kortet till sovrummet och slänga mig i sängen istället för i soffan. Och vänta på att Daniel kanske kommer hem snart.

Japp så blir det!

My New Love

 
Sisters Point

Nu förstår ni kanske varför jag inte kunde låta den hänga kvar i affären.
Den behövde helt enkelt följa med hem till min klädkammare.  
Love it!

Kuckelmuck

Idag var det hälso- och skönhetsmässa på bygdegårn här i Delsbo. Inget vi vanligtvis brukar gå på men idag blev det så. Det var en speciell person jag ville träffa där som pysslar med alternativ medicin vilket är något jag velat testa länge. Det kostar, men fungerar det så är det ju klart värt det och om några år har man tjänat igen det.
Jag fick testa en liten behandling och nu funderar jag på att spara lite pengar och prova på det. Vore ju underbart att slippa alla dessa mediciner och det begränsade livet!

Efter det tog vi en liten tripp till Hudik, struntade i Malle-fika eftersom Bellis är sjuk så vi åkte och tog en lunch på Jambos. Mysigt. Funderade på bio ett tag där men tror vi glömde bort det... 
Sen köpte vi skidstavar till Daniel, alkohol, medicin för närmare 2000 :/ ...och när jag ändå hade spenderböxan på mig så köpte jag en ny klänning som bara skrek efter mig så jag kunde helt enkelt inte lämna den där. Den är självklart given på Rocknight! Bilder kommer.
Vi var på jakt efter en resväska också men kom hem utan. Är ju lite tid kvar så vi hinner nog få tag i en sån också.

Nu är vi hemma och ska snart äta nachos. Men först: en välbehövlig dusch. Hade så lortigt hår idag så mössa var mer en nödvändighet än ett val fastän de varma graderna.
Ikväll blir det lugna pucks, förkylningen sitter kvar i kroppen och imorse när jag vaknade var jag igentäppt. Så efter dagens bravader är man bra trött. Så det blir på sin höjd en film ikväll, inget mer dramatiskt än så :)
Trevlig lördag allesammans!

Visa fler inlägg