Årets sista dag

Jag har längtat hela dagen efter tolvslaget och nu är det inte allt för många timmar kvar. Ser fram emot 2013.
Jag hoppas att det kommer bli ett friskare år än 2012. Om jag får gissa så tror jag att det kommer bli ett helt annorlunda år och mycket som kommer att hända. Ett bra år.
 
Nu sitter jag här hemma, med glittrande naglar och iklädd kvällens festblåsa med matchande rosett i håret och inväntar våra gäster. Med det önskar jag er en härlig kväll med ett bra slut på 2012 och en bra start på 2013.
 
GOTT NYTT ÅR på er kära läsare och tack för i år!
 

Christmas nails

Försökte mig på att göra rudolf-naglar vilket inte gick riktigt enligt planerna. Tog inspiration från en bild med svarta horn, men då det blev för mörkt så målade jag över med vita horn. Inte bra.
Något som heller inte blev så bra var ögonen då jag inte hade något riktigt vitt lack att använda. En flopp helt enkelt.
 
Julaftonsnaglarna blev i en något enklare variant.
 

Träd- och älgspaning

Idag är det alldeles för varmt. 4 plusgrader och man svettas i en vindjacka.
Jag och älsk pälsk har varit ute i skogen och tittat på träd som ska avverkas så nu lär jag väl inte se till min kära sambo på några veckor. Tror jag ska bosätta mig i grävmaskinen så vi ses lite :)
 
Trots att det enligt mig är för varmt så var det ändå skönt att komma ut lite. Vi gick förbi flera gårdar där människor stod på stegar och försökte få bort snö och is från taken. Sen såg vi 3 älgar på täckten. Man lider inte brist på saker att titta på fastän man bor i obygden :)

Nu lämnade jag Daniel ute med grävarn medans jag gick in. Ska ta mig en dusch, koka lite te och sätta mig med en bok. Eventuellt att jag äter någon chokladbit också. Det låter som en perfekt söndagssysselsättning :)
 
Hoppas ni har en bra söndag!
 
 
Visa fler inlägg