Desperata bloggerskor

Ber om ursäkt för att det har varit mycket tråkigt och negativt här i bloggen på sistone, men alla har vi våra svackor. Enda vägen nu är upp, eller hur?

Men idag stannar jag nere på botten och skriver ett hatinlägg mot människor som masskommenterar bloggar för att få besökare till sin egen blogg. Ofta utan att ens läsa inläggen de kommenterar, utan bara klistrar in ett färdigskrivet inlägg. Till exempel den här jävla tjejen som kommenterade gårdagens inlägg:För det första - sötis?
För det andra: Jaadu...hade du tagit dig lite tid att åtminstone läsa överskriften i det inlägg du kommenterar så skulle du förstå att min dag varit förjävlig. Idiot.

R.I.P Litchi

Nu har Litchi fått komma upp till Gizmo i himlen <3

Ikväll var vi iväg till veterinären som sa att hon hade fått en kronisk njursjukdom och att det inte gick att göra något för att hon skulle må bättre. Tänk vilka känslor man kan få för de små liven...det är verkligen jättejobbigt. Jag började gråta innan vi ens kommit fram till Hudik och nu vill jag bara lägga mig under täcket och gömma mig från världen i några dagar. Även om jag tycker det är skönt att hon inte behöver lida längre.

Det som är mest jobbigt just nu är att jag svek henne och inte orkade vara med när hon fick sprutan så hon fick vara med en främling sin sista stund. Sen är jag orolig för hur Roar kommer må nu när han blir ensam, han som haft Litchi vid sin sida så länge han kan minnas.Fina, fina Litchi - tack för den här tiden

 

Birsta shopping

Förutom en överfull kundvagn från IKEA så hittade jag en massa annat på reaslutspurten. Många fynd på 70% och halva reapriset som vägde upp sakerna jag köpte till fullpris :)

Eftersom jag är så bekväm av mig så var bästa köpen (förutom ugglorna) definitivt de två myströjorna från h&m. En blå och en gul - supersköna! Sen har jag hört att gult är vårens färg så det blev ett gult linne också. Och när jag ändå var i farten så köpte jag en massa andra färglada saker: linnen, knästrumpor, strumpbyxor, armband, ett leopardmönstrat hårband...
Upptäckte att det var väldigt roligt att matcha kläder och accessoarer till min nya hårfärg :)Matchande armband till de nya tröjorna:


Förutom det så har jag även inhandlat tyg till en ny kollektion för Straps by Cochise.
Ser fram emot att sätta igång med den och hoppas den blir uppskattad :)

Visa fler inlägg