Sommarkväll

Efter en tupplur hade jag ny energi och kvällen har varit super!
Vi provade den nya restaurangen i Forsa, Route 84, ungefär samma mat som på Texas i stan fast bättre och lite bättre priser. Rekommenderas!
Sen åkte vi en liten sväng och tittade på omgivningarna innan vi fortsatte mot Hudik och bio - Snövit, den rekommenderas också!
Efter bion var det fortfande stålande sol och 20 grader, hur underbart som helst. Så vi tog oss en liten promenix en bit runt Lillfjärden och tittade på fåglar, försökte att inte trampa i fågelbajs och snorade & nös till den starka blomlukten, men annars var det bra :)
Och som grädde på moset så hittade jag filidutter på kioskpiraten! Vilken lycka!
 
Man kanske borde lägga sig medans allt är på topp? :)
 
 
 
 
 

grässkidor, flygande stövlar och huvudlösa rådjur

Igår hade vi lite festligheter med jobbet. Vi grillade, spelade kubb, kastade pil, sköt luftpistol på huvudlösa rådjur, åkte tremanna-skidor, kastade stövel, lekte paketleken och hade det väldans trevligt!
 
Har en väldigt tjusig video när halva gänget försöker sig på skidåkning, men har inte lyckats få upp den på facebook än, får de om jag lyckas senare :)
 
 
Idag är jag tröttare än tröttast. Det blev ganska sent innan jag kom i säng men fastän jag sov till tio idag så skulle jag gärna ta mig en lur till. Man kanske ska slå slag i saken?
Vill ju vara pigg ikväll för då blir det middag på Route 84 samt bio med älsk pälsk ♥
 
Trevlig lördag allesammans!
 

Picknickfilt

Jag älskar att ha picknick! Därför har jag nu bestämt mig att när (om?) jag får tid över så ska jag sy mig en lapptäckspicknickfilt! Har aldrig sytt lapptäcke förr, men tycker det är så fint. Och förutom att det nog är väldigt pilligt så borde det väl inte vara så svårt :)
 
Funderar på att sy på vaxduk på undersidan för fukten och smutsens skull, någon som vet om det kan vara en bra idé?
 
Åh vad jag vill sätta igång med det här projektet! :)
 
Visa fler inlägg