Min mage

Om man ska se något positivt mitt i all den här jäkelskapen så kan jag inte minnas sist jag hade en sån här platt mage. Men idag har den sakta men ganska säkert börjat kommit igång igen så snart ser jag väl halvt gravid ut igen.
Har fått i mig blåbärssoppa, två mackor, lite chips och några kex idag utan fler konsekvenser än en väldigt bubblande och låtande mage. Det går framåt.
Annars är vi väldigt trötta båda två, de senaste dagarna med sömnlöshet har tagit hårt på oss och vi sover mycket och mest hela tiden. Daniel har försökt plugga lite eftersom hans examensarbete så olämpligt ska vara inlämnat nästa vecka...men jag kan inte säga att det går särskilt bra för honom, det är jobbigt att sitta och koncentrera sig med engelska böcker och en uppsats just nu, stackarn.

Jag försöker också jobba lite med företaget, men att springa runt mellan symaskinen, strykbrädan osv är för jobbigt. Det blir mest arbete vid datorn...bättre än ingenting antar jag.

Nu ska vi försöka ta oss utanför huset och få i oss lite luft, har hört att luft är bra :)

Hard Rock Café

Har ju fortfarande en hel drös med bilder kvar att visa från resan innan allt gick fel.
Tänkte börja med att visa bilder från den bästa middagen vi intog i Barcelona.

Mitt första besök på Hard Rock Café ägde rum i fredags: grym miljö, grymma drinkar, grym personal, grym mat, grymma artisters gitarrer - grymt helt enkelt! :)

Det ligger alldeles bredvid Plaza de Catalunya vilket är typ som plattan i Stockholm. Så det är inga problem att hitta dit, så ett besök där rekommenderas starkt om ni ska till Barcelona :)

Läget just nu

Vi kan säga så här: vi börjar bli rätt trötta på sjukhus , men är otroligt tacksamma att de finns.
Efter dagens doktorbesök har vi äntligen fått lite mer klarhet i saker och ting. Det var antagligen blodförgiftning Daniel drabbats av och hade vi inte kommit in till sjukhuset så snabbt så vet man inte vad som kunnat hänt och det klarar jag inte ens av att tänka på. Jag säger som jag själv fått inpräntat i huvudet från jobbet: ring hellre en gång för mycket än en gång för lite! Det kan vara livsavgörande. Är glad över att jag tillkallade ambulans på en gång, kände på mig att något var riktigt fel.

Hur som helst, hur han fått blodförgiftningen är dock fortfarande oklart och på fredag ska en spansk läkare härifrån ringa ner till Spanien och få provresultatet och på måndag får vi veta vad det var för bakterie.
Att proverna visat njursvikt var inget konstigt då det slagit ut det mesta i Daniels kropp och det kommer ta ett bra tag innan han fått tillbaka sina krafter. Som det är nu har några konstiga symptom som inte känns bra (yrsel, andfåddhet, näsblod, kallsvettningar...), men sänkan har äntligen sjunkit så man får försöka lugna sig med den vetskapen.

Nu när man själv börjat landa här hemma så känner jag att man nog är eller har varit i någon slags chocktillstånd under de senaste dagarna. Man har inte haft tid att fundera på allting osv och nu känner man sig helt tom men samtidigt full med känslor. Har fortfarenade knapot ätit något sen i lördags och maten jag ändå lyckades äta igår fick jag inte behålla. Kanske åt för mycket? Har gått ner några kilo under de här dagarna och man såg inte direkt utvilad ut när man kom hem efter semestern - snarare som ett vandrande lik.

Nu hoppas vi att allt fortsätter förbättras, vågar fortfarande inte hoppas något och vill helst inte lämna Daniel ur sikte.
Det här vill jag aldrig vara med om igen.

En bild från sjukhuset i Spanien efter en tuff dag.

Visa fler inlägg