Städdag

Idag har jag städat som en galning. Det har inte städats ordentligt här hemma på flera veckor och sakerna har samlats på hög, lika som dammtussarna. Men jag ser det som ett bra tecken, då kan man glädjas åt att man haft roligare saker för sig än att vara hemma och städa ;)
 
Men med ett stundande födelsedagskalas så fanns det inget annat att göra än att kavla upp ärmarna och ta tag i röran. Kan ni gissa om det känns bra så här efteråt? :)
 
Skulle egentligen baka ikväll också, men efter det här passet så känner jag att det får vänta till imorgon istället.

 Älskar vår vita brandsläckare ♥
 

Tv-bänksbygge

Vi har ett väldigt mörkt vardagsrum eftersom det endast finns ett fönster längst bort i rummet som dessutom har snedtak på båda sidor om det. Att vi dessutom har en svart fondvägg gör inte saken bättre (vad tänkte vi med?) så jag försöker ljusa upp på alla sätt jag kan för att inte ena änden av rummet bara ska vara ett svart hål.
 
Senaste projektet var att bygga en tv-bänk. Vi har haft en svart liten bänk från ikea med hemmabio, tv-spel, subwoofer och lite annat på fram tills nu. Och eftersom utrymmet är så litet så är det inte så lätt att hitta en passande bänk, därför inhandlades lite stenar igår så börjades bygget. Efter jag rivit ut allt på hyllorna i bänken inklusive hyllplan kom jag på att jag inte tagit någon före-bild, men det är iallafall bättre än ingenting :)
 
Vi byggde upp så att vi nu har en högre bänk än tidigare för att få en hel skiva för bara dekortation, för att få bort teknikplylarna samt för att få samma höjd som armstödet på soffan. Så här blev det:
 
 
 
 
 
Bättre än innan iallafall :)
 

Hösten flyttar in

Ikväll har jag städat vardagsrummet och gjort höstfint - som jag har längtat!
Det är dock några saker kvar att fixa: bygga en stereobänk samt fixa tavlor till tavellisten ovanför soffan.
Men det börjar likna något iallafall och nu sitter vi med tända ljus och myser medan regnet vräker ner utanför ♥
 
 
 
Visa fler inlägg