Bokrea-tips

Ingen kan väl ha missat att bokrean börjat? :)
Även om dygnet har för få timmar så älskar jag att drömma mig bort i böckernas värld när man väl hinner. Så bokrean är en rolig händelse på året enligt mig. För er som ska ut på rean och fynda så kan jag tipsa om att åka på ica maxi och deras bokrea - superbra!

Fyndade flera böcker där idag och när jag sen var inne på bokhandelns rea så såg jag flera av böckerna till högre pris, ibland det dubbla. Så det var dagens tips till er kära läsare :)
 
Själv köpte jag sista grey-boken (ej på rea), en vanlig slönlitterär bok, en bakbok, en chokladbok samt en bok om tecken och symboler. Den sistnämnda älskar jag redan! La även ner den andra boken: myter & legender, som jag sen la ur korgen igen...dumt gjort. Ångar mig nu. Får se om den finns kvar nästa gång jag befinner mig i stan.
 
.......
 
Nu när jag titar på adlibris så ser jag att maxi till och med har bättre pris än dem, iallafall på de böcker jag handlat :)
 
 
 

Wild and crazy

Herregud vilken dag!
När klockan ringde klockan 5 imorse trodde jag på allvar att någon jävlades med mig och hade ställt fram klockan - jag hade ju nyss lagt mig?! Men det var bara att hoppa upp och inse att klockan gick rätt och jobbet väntade.
På jobbet har det varit smedjanrännet (skidlopp). Kul men aningen rörigt och mycket att hålla koll på så man blir rätt slut efter såna här dagar. Efter jobbet ville jag helst av allt bara åka hem och drälla omkull mig under täcket, men eftersom jag vill kunna sova ikväll så for jag in på stan istället. Löningen har ju kommit och köpstoppet är slut så idag gick jag wild and crazy i affärerna. Det höll mig vaken :)
 
Nu ska jag försöka duscha bort den här förkylningen som börjar krypa sig på, sen ska jag ligga i soffan en timme innan jag ska sova. Men tänk...imorn är det fredag!
 
 
Bjuder på en bild på min pacman-middag häromdagen :)
 

Giraffen Sture och skidåkning

Helgen kom och gick och det har varit full rulle mest hela tiden. 
Det har jobbats, städats, tvättats, klättrats på vinden, fikats m.m.... 
Igår hade vi lite friskvård och jag fick med mig Daniel ut på en skidtur, första gången jag åker i år och första gången på flera år som Daniel åker. Det gick jättebra och vi åkte ca 1 mil vilket jag kan lova att man känner idag :)
 
Idag hade jag svårt att slita mig från jobbet då jag var fullt uppe i förberedelserna inför det kommande temaarbetet. Imorgon kommer nämligen barnen att få ett brev från giraffen Sture med ett uppdrag, han har också skickat med en fin teckning till dem. Hur kul som helst! Nu hoppas jag bara att barnen också tycker det :)
 
Nu blir det mat och efter det får vi se hur mycket jag hinner och orkar då arbetsdagen började 06:00 imorse. Börjar bli rätt trött :) Kanske får lite energi av korv och makaronerna :)
 
Visa fler inlägg