Allmänt babbel

Hej hopp! Klockan är halv sex och hade jag varit ovetandes om tiden hade jag gissat på att fröken ur var närmare åtta, nio på kvällen. Ett resultat av att klockan ringde klockan 5 imorse kanske? Lång dag.
 
Nu är jag nyäten och OJ vad jag åt! Dagen började mindre bra med vidrig molinogröt så jag har varit småhungrig hela dagen. Därför har jag nu vräkt i mig ett oräkneligt antal chickenbits, ris och paprika/chili-creme fraiche. Mums! Känner jag efter riktigt noga så skulle jag kunna äta lite till men nån måtta får det vara.
 
För övrigt så var jag duktig och gick en väldigt rask promenad på rasten idag. Den blev raskare än jag tänkt då jag totalt missbedömde tiden som jag skulle hinna rundan på.... var rätt svettig innan jag väl kom fram, efter en för lång rast. Men men, jag fick ju motion iallafall :)
 
Sen har jag varit på ansiktsbehandling nr 2 av 6 hos Inger idag - sååå skönt! Nu vill jag bara fortsätta mysa och ha det bra hela kvällen. Ska ta mig en dusch nu, sen tappa upp ett fotbad och kanske läsa lite...det var ett tag sedan nu. Det kan jag behöva då det varit fullt upp både på jobb- och företagsfronten sista tiden. Bokföringen är inte klar än och i helgen står inventering på schemat. Kan lugnt säga att jag längtar tills det är färdigt!
 
 

Hopp!

Goddagens! Då var det lördag igen och helt plötsligt är det bara en minusgrad ute - var hände? När jag vaknade var det -14! Vi tog det iallafall ganska lugnt på morgonen, vaknade 9 och tittade på tv i sängen lite.
Sen blev det frukost och lite städning....badrummet fick sig en rengöring, samt så vart alla glas i vitrinskåpet diskade och torkade för hand. Skönt att få det gjort!

Nu har vi varit ute på en skön promenad. Ingen dum start på dagen.
Däremot så kommer resten av dagen samt morgondagen att bestå av bokföring....inte lika kul.
Daniel har gått ut till traktorn så jag ska försöka få undan allt som ska göras inför imorgon nu på en gång så att jag kanske kan få en lugn kväll :)
 
Meeen är det någon frivillig som vill tänkas bokföra åt mig så är det lugnt, det är bara att komma hit! Jag kan bjuda på en pepparkaka.  
 
 
Stiligast i byn ;)
Skuttade mig fram på promenaden - det blev roligare så :)

Fredagen

Gårdagen blev ännu bättre än väntat!
Efter massagen och ansiktbehandlingen åkte jag hem och chillade lite medans jag väntade på att Daniel skulle sluta jobba. Sen gjorde vi oss klara och åkte in på Kicks där vi mötte upp Linda och Ante.
Efter rejäla köttbitar, en efterrätt som heter duga, en massa prat och livemusik från trubaduren så begav vi oss hemåt igen. En perfekt start på helgen!
 
Visa fler inlägg