Borta bra men hemma bäst?

Nu är vi hemma i Dellenbygden igen efter 3 nätter och 4 dagar borta på husvagnssemester. Det blev en natt längre än planerat och jag hade lätt kunnat spendera en vecka till så här. Men på måndag väntar jobb igen och vi säger hejdå till semestern för denna gång...

Vädret har varit toppen och vi har haft många fina stunder tillsammans. Det enda som måste förbättras till nästa gång är sängen. Det är inte optimalt på nåt sätt att sova på soffdynorna så en riktig madrass ska införskaffas.
 
Nu har det hunnit bli sena natten och vi ska upp rätt tidigt imorgon så fler inlägg kommer att komma så snart tid finnes. Det kommer bli bråda dagar kommande vecka med jobb, födelsedagar, företaget som gått på halvfart under semestern m.m. så räkna inte med super-uppdatering här inne, i will do my best :)

Hoppas ni haft det lika bra som oss de här soliga dagarna!
Midnäs ♥
 
#1 - - Johanna:

En riktig sommar feeling bild!

Svar: Ja det var hur härligt som helst!
★ Cochise

#2 - - Emma Halvarsson:

Svärföräldrarna har i sin vagn som vi brukar låna en extra madrass ovanpå soffdynorna. Mjukt och skönt nästan för mjukt dock :D haha
Men tror de är bra att ha en extra madrass :)

Svar: har funderat lite i dom banorna faktiskt men var orolig att det blev för högt. Men en madrass är iallafall ett måste :)
★ Cochise

#3 - - Liie:

Det blev ju många dagar, vad roligt! Blir ju väldigt nyfiken också på vad Daniel tyckte nu då om att vara ute med husvagnen? :)

Svar: Han tyckte olika beroende på vilken dag man frågade honom :)Först var det väl helt okej ändå, men sen var allt dåligt för att vi flyttat ställe och då hade solen på vagnen på morgonen = ruskigt varmt tidigt. Men tror ändå att han kan leva med det någon gång då och då :)
★ Cochise

#4 - - Liie:

Det låter bra det :)