Dragkrokslös Madame

För en stund sedan beslöt jag mig plötsligt att jag skulle ta tag i beställningen av den där saknade dragkroken.
Om ni inte missat det så har jag ju då köpt mig en husvagn. Sålde min förra bil p.g.a att den var dragkrokslös för att sen gå på jakt efter en större bil som kunde dra runt på min kära vagn.
Vad gör jag då? Jo jag köper en ny bil utan dragkrok.
Därför sitter jag nu och surfar runt efter en dragkrok att montera på min nya bronsapelsinfärgade pärla, helst en hel monteringssats med el och hela rubbet för enkelhetens skull. Men detta var tydligen inte så enkelt som jag trott...

För det första så finns det en djungel av dragkrokar. Jag har bestämt mig för en fast dragkrok, vilken modell ska det vara? Det ska vara en som man inte behöver kapa i stötfångaren för att montera dit, men är den godkänd för att bara rullas in på besiktningen? Passar alla krokar bensinmotorerna? Läste nämligen att det inte gjorde det på en sida vilket inte står någon annanstans så nu fick jag ännu mer frågor i huvudet.

Det jag egentligen ville säga med inlägget innan jag svävade iväg var att jag skrev till supporten på Reservdelar24:s sida när jag såg att de var online. Började med att fråga om det var en svanhalsmodell då det inte fanns en bild på den och om man behövde såga i stötfångaren för montering (information som vanligtvis står på andra sidor). Till svar fick jag att de bara kunde svara på engelska. Jahopp, då struntade jag i svanhalsfrågan annars skulle det nog ha låtit ungefär så här "excuse me, do the model have swan neck? eh".
Frågade istället om kapningen av stötfångaren varpå jag fick svaret: "sir, you have to ask a specialist on the car-repair garage for this".
Eh okej? SIR? Då blev jag tjurig och väldigt genus scmenus på personen bara för att den antog att jag var en han eftersom jag behövde en bildel. Så jag gjorde det enda jag kunde i situationen och gav personen en avhyvling genom att skriva att jag trodde att det var såna här frågor supporten var till för och att det vanligtvis brukar stå i beskrivningen på andra sidor. Dessutom vad jag ingen sir utan jag var minsann en Miss! Thank you and god day.

Till svar fick jag ett "sorry Madame, have a nice day"
 

Nu ger jag upp sökandet efter en dragkrok för idag :)