Snögrotta

Den här dagen bjuder på lika mycket solsken som de övriga påskdagarna gjort. Därför har det varit helt omöjligt att sitta inomhus mer än nödvändigt så idag har jag sutitt och njutit i solen....igen :)

Men jag har även hunnit med att bygga en liten snögrotta med Emma.
Emma pekade och jag arbetade, som det ska vara kanske? :)
 
Vi byggde även ett staket, en trapp och en liten lekplats....och allt var beläget på en båt och från grottan a.k.a sovhytten såg man havet och fiskarna. Förutom att snön gärna hade få varit lite mindre hård så blev det rätt bra till slut ändå. Och jag fick ju en liten workout på köpet :)
 
 
 

Påskaftonen

Igår var det inte mycket liv här inne, hade nämligen fullt upp hela dagen.
Efter frukost med älsk pälsk gick vi ut och letade rätt på ett rötet trä att använda som fågelholk.
Efter lite motorsågande så var det bara att sätta igång. Även jag skulle prova motorsågen, men jag var alldeles för klen så Daniel fick sköta den delen :)
 
Vi gröpte ur stocken, borrade ett hål, satte dit botten, tak och en sittpinne. Sen tog vi fyrhjulingen till skogen och plockade med oss lite pinnar och hö för att dekorera taket - fullständigt onödigt, men fint :)
Sen utsåg vi ett bra träd att hänga upp vårat verk i och nu hoppas vi att fåglarna kommer trivas bra där. Det ska bli spännande att se om någon vill flytta in.
 
Efter det vilade vi oss i solen en stund innan det var dags för påskmiddag. Kvällen fortsatte sen med tv-spelande och avslutades med lite kortspel i sängen. Ja, vi hade en underbar dag helt enkelt ♥
 
Idag är Daniel i skogen hela dagen och jag ska nog ta mig ut i solen en sväng innan resten av dagen fortsätter.
 
Trevlig söndag på er!
 
 
 

Förvirrande

Vaknade med ett ryck imorse, tittade på klockan som stod på tio och trodde att jag sovit till 11. Herregud tänkte jag och hoppade ur sängen. Men när jag väl kom in på toaletten så stod den klockan på 8:55 och yrvaken som jag var så fattade jag ju såklart ingenting. Var klockan 9, 10 eller 11? Och i det tillståndet är det inte lätt att tänka klart. Så efter att ha knallat ner och frågat svärmor så förstod jag att jag inte sovit bort hela dagen ändå för klockan var 10, men egentligen 9. Vilket huvudbry man ska ha över detta varenda gång :P
 
 
Visa fler inlägg