Hej.

Det känns att julen börjar närma sig för besöksantalet på webshopen ligger högre än vanligt och fler beställningar än vanligt trillar in. Hur kul som helst! Men jag har inte hunnit med allt jag vill den här veckan och har en del rester att ta tag i nästa vecka. Både när det gäller företaget och privat. Den här veckan har varit lång och innehållsrik med jobb, möten, anställningsintervjuer, skolfotografering m.m. De nästkommande veckorna ser ut att gå i samma raska takt så ibland undrar jag om jag vågar blinka, annars kanske det är julafton rätt vad det är! :)

Men i helgen tar jag en välbehövlig paus och drar mig neröver landet, ända ner till Stockholm närmare bestämt.
Jag hoppas på att det blir ett besök på Skansens julmarknad, sen ska jag äta gott, fika gott, flyta omkring i hotellets pool, ha kvalitetstid med Elin och bara ha det bra. Samla energi.
 
Trevlig helg på er så ses vi efter helgen ♥
 
 
 

Insats Nevnarien Design

Som ett första steg i samarbetet med Elin Kero har ikväll en helt ny insats släppts designad av Elin själv.
Den här skönheten är tillverkad av mjukt läder med en insida av linnetyg och med den kan du förvandla din vardagsväska till en kameraväska. Den rymmer kameran + ett tillbehör vilket alltså gör den till en ny mindre modell än de övriga insatserna i shopen.
Perfekt för dig med mindre utrustning eller för dig som inte vill dra runt på så mycket grejer.
 
 
 
 

På bilden: Kamrarem Uncle Frank | Insats Nevnarien Design
 
2 kommentarer
publicerat i produkter
Taggar: cochise design, elin kero, insats, kameratillbehör, kameraväska, nevnarien, samarbete

Vilket fynd!

Här hemma finns redan en hel del inspirationsböcker och tidningar av alla dess slag. Love them all ♥
Och igår när jag var på Dollarstore såg jag att de har flera hyllor fullproppade av pysselböcker och andra gör-det-självböcker och inspiration för det otroliga priset 20kr/st! Bland annat hittade jag flera böcker jag redan har och dessutom fått betalat minst 100-150kr per styck för.

Så för er pysselgalningar där ute - åk iväg på dollar så snart ni kan!
Själv valde jag ut 4 böcker efter att ha stått och tittat länge och väl för det fanns mycket böcker om sömnad, stickning & virkning, lapptäcken, presenter, decoupage, scrappbooking, matlagning, inredning, målning och renovering m.m. m.m..... ni hör ju själva hur underbart det låter :)

De här godingarna kom jag hem med:
 
 De här två nedersta böckerna är ju också så otroligt fina att titta på, så de ska nog få ställas på något bra ställe här hemma där de syns :)
 
Visa fler inlägg