Norrsken

Ikväll satt jag och gjorde klart några bilder från förra veckans barnfotografering. När jag var klar tänkte jag att det kunde vara kul med en liten kvällstur så vi åkte iväg med bilderna när jag var klar. Och tur var väl det!
För titta vad vi fick se! Första gången i höst :)

...och för övrigt allra första gången jag fick chans att få med ett det på bild!
Så mäktigt. Hoppas på många fler Norrsken i år.
 
 
 
Först var det som en svag vid båge över hela himlen. Sen blev den starkare och efter ett tag började små lodräta streck röra sig upp mot bågen för att senare börja röra sig som ett "vanligt" dansande norrsken :)
 

Egentid

Efter alldeles för några timmars nattsömn och en arbetsdag packade jag in mig i bilen och for ner till Dellen.
Tog med mig te och kameran och bara var. Funderade över livet tillsammans med en ekorre, balanserade lite stenar och hittade en fin pinne som fick följa med hem. Så såg min eftermiddag ut. Just vad jag behövde idag.
 
 
 

Söndagskväll

Söndagkväll och vi har haft en timme till godo idag vilket varit skönt.
Nu väntar snart finmiddag med ♥ i form av potatisgratäng och fläskfilé med champinjoner, soltorkade tomater, fetaost och basilika. Till det serveras det melon- och fetaostsallad och hallonsoda. För att festa till det lite ytterligare är det dukat med finporslinet, det ska ju bli använt det med! Och när vi så sällan lägger sån här energi på matlagning här hemma så passar det alldeles ypperligt ikväll :)
 
Om en stund kommer päronen för lite fika, resten av kvällen blir lugn.
Trevlig söndag på er!
 
Magiskt
Visa fler inlägg