Gravidfotografering

Idag fotade jag fina Linda och Ante och nu har jag varit borta hela eftermiddagen/kvällen så jag längtar ihjäl mig efter att gå igenom bilderna! Men det jag sett i kameran så blev det helt underbara bilder, men det kan väl inte bli annat med dessa två framför kameran, det strålar ju om dem! ♥
 
 
Linda är en av mina allra bästa vänner och behöver jag säga att jag längtar tills lillknodden kommer ut? :)
Tack för att jag fick föreviga den här stunden för er ♥
 
Fler bilder kommer som sagt bara så snart jag hinner. Hoppas ni haft en fin helg!
 
En kommentar
publicerat i portrait
Taggar: Delsbo, cochise fotografi, gravidfotografering, parfotografering, porträtt, porträttfotografering

Kamerakompisar

Hur söta är inte dessa kamerakompisar? 
 
Perfekt att använda för att fånga barnens uppmärksamhet under fotograferingen!
De kan användas både för bebisar och äldre barn. Bebisar tittar gärna på saker med mycket färger så med en kamerakompis på din kamera får du lättare uppmärksamheten från barnen.
Jag har provat att använda mig av kamerakompisar under några barnfotograferingar och det har fungerat jättebra! Barnen tycker oftast att det är roligare/lättare att titta på en figur än in i en kamera med en främling bakom. Ge gärna figuren ett namn och prata om hur tokig den är för att få barnen att skratta så når du lättare fram till barnen genom figuren :)
 
Det perfekta tillbehöret vid en barnfotografering och du hittar dem här.
Det finns 5 olika kompisar att välja mellan och de kostar 99kr/st.
Klicka hem din favorit innan någon annan hinner före :)
5 kommentarer
publicerat i produkter
Taggar: barnfotografering, camera buddy, camerabuddy, cochise design, fånga barns uppmärksamhet, kamerakompis, kamerakompisar, kameratillbehör, lens buddy, lensbuddy

Projektuppdatering

Det var ett tag sedan jag skrev om hur det går med projektet att förvandla den gamla bakstugan till en dagsljusstudio. Det har ju hunnit hända en del sedan sist :)
 
Vi har blivit något av stammisar på återvinningsstationen men snart har vi fått undan allt bråte vilket känns superskönt att man kan bocka av något. Bakstugan har städats och städats och städats. Ni kan ju tänka er hur smutsigt det är i en stuga som inte använts på 50 år !
Snälla mamma kom hit förra helgen och hjälpte till med städningen så nu är städningen i princip klar också.
 
Idag har det varit över 10+ i luften så jag kunde äntligen sätta igång att måla lite! Nu ska det bli vitt och fräscht :)
 
 
 
 
FÖRE - EFTER
 
 
Visa fler inlägg