Monopol

Vilken härlig fredagkväll vi hade igår!

Maj månad har varit jätteknepig med mina olika måltids-tider, Daniel som jobbat borta hela veckorna och på gården på helgerna, jag som tränat + en massa annat så fick vi igår äntligen lite tid att umgås ordentligt.
Vi började kvällen med en promenad i elljusspåret i regnet - så mysigt och dessutom gick det helt okej med mitt knä (woho!), sen tränade vi lite tillsammans när vi kom hem. Efter det åt vi middag tillsammans för första gången i maj (!), lyssnade på metallicas spelning från sthlm fields på radion och spelade monopol.
Som grädde på moset vann jag för ungefär första gången någonsin mot Daniel i något spel. Bra kväll :)

 
Älskar mitt monopol-spel. Det är från när mamma var liten och är tummat och nött, saknar några hus och så, men det är ju en del av charmen :) Spelade det flera gånger i veckan när jag var yngre med min granne så det var lite nostalgi att plocka fram det igen efter flera år i spelskåpet :)
 
 

Fitnessfighten Resultat!

Det har varit många känslor under maj månad: pepp, inspiration, uppgivenhet, stress, styrka, glädje, sorg, ilska, stolthet....nu är månaden över och jag känner genast ett lugn sprida sig genom kroppen.
Jag har klarat det jag trodde var omöjligt. Att ta mig igenom en hel månad med strikt tränings- och kostschema utan att fuska en enda gång. Nu är det bevisat: klarar jag det så klarar vem som helst det! :)

Det har varit tufft men precis den kickstart jag behövde för att komma igång.
Att knät svek mig redan första veckan blev ett bakslag som jag svurit över många gånger under månaden men jag kommer att fortsätta kämpa tills jag når mina mål - det är inte långt kvar och jag vet att jag kan lyckas.
Utan fitnessfigthen hade det tagit mycket längre tid att nå mina mål känner jag mig själv rätt så hade mitt tålamod inte räckt till det, så jag är mycket tveksam om jag hade kommit så här långt på egen hand.

Känslan som infinner sig i kroppen efter den här månaden förutom lugn är en otrolig stolthet, glädje och självförtroendeboost. Jag känner det varje gång jag går förbi en spegel, varje gång jag sminkar mig (ansiktsformen är tillbaka!) och varje gång jag klär på mig. Många av mina byxor har blivit för stora och de byxor jag tappat hoppet om passar igen. Det var år och dar sedan jag hade tajta byxor tillsammans med ett tajt linne till, nu kan jag ha det och trivas i det. Lycka!
Jag har också fått köpa en ny sport-bh (köpte den vänstra till starten. Den är alldeles för stor nu och glappar under brösten så jag fick köpa en mindre storlek, helt okej för mig :)

Daniel kom hem med 3 nya "smala" t-shirtar till mig häromdagen med kommentaren "du har ju sagt att du inte har kunnat haft den här modellen på tröjorna förut...". Jag har alltså gjort mig av med alla tajta t-shirtar och har istället använt lösare modeller så ni kan förstå vilken känsla det var när jag provade t-shirtarna och såg bra ut i dem! Älskade Daniel ♥

Här kommer nu resultaten.
Med tanke på ett pajat knä så jag inte kunnat göra några riktiga ben/spring-övningar så är jag grymt nöjd!!


 
 
 
Slutligen: Tusen tusen tack till alla som peppat och stöttat mig under maj, hade inte klarat det utan er!!

Länk till fitnessfigthens hemsida för er som är nyfikna att prova själva (klicka här)
 
 
9 kommentarer
publicerat i fitnessfighten
Taggar: fitness, fitnessfighten, hälsa, inspiration, kost, mått, resultat, träning, träningsinspiration, träningsresultat, vikt, worldofshape

30/30!

Idag är det sista dagen av Fitnessfighten!
Dagen började med att klockan ringde 06:00 och jag for iväg och simmade. Efter det blev det en välbehövlig frukost och en ännu mer välbehövlig massage. Imorgon kommer det ett inlägg om hur det gått, tankar, bilder samt resultat, på återseende :)
 
 
Visa fler inlägg