Fotomässan here we come!

Just nu sitter vi i bilen på väg ner till Stockholm och fotomässan!
Har aldrig varit på den så jag ser fram emot en rolig och inspirerande dag!
Jag har gått igenom schemat med alla föreläsare och har en hel rad med tider att passa :)

Ikväll ska vi gå ut och äta på en efterlängtad restaurang och sova på hotell, imorgon ska vi handla julklappar och äta julbord på IKEA. En härlig  l e d i g  helg med andra ord!

Hoppas ni har detsamma ♥
 
Bild lånad från Fotomässans hemsida (länk)

Ett sent farsdagsfirande

Mamma var på vift när det var fars dag så vi firade det en helg för sent - men vad gör väl det?
Vi bjöd på en uppskattad middag här hemma och det är alltid lite roligt att få ta fram finporslinet ;)
....nu antar jag att de får stå i skåpet till julafton :)

Nu håller jag på att rensa och möblera om i kontoret. Det liksom förvandlas och växer tillsammans med företaget. Jättekul! Just nu ser det dock ut som hej-kom-och-hjälp-mig här men jag vet att det blir bra när det är klart :) Bilder kommer när det är färdigt för jag tvivlar att någon vill se bilder på det rådande kaoset xD
Men det kliar också så mycket i fingrarna på mig efter julsakerna som faktiskt kommit ner från vinden och nu står och väntas på att få packas upp....snart så ;) Har lovat mig själv att röja undan det mesta till kontoret innan jag tar tag i julen så då har jag en liten morot!

 


 
 

Vinterporträtt

Igår hade jag och Malle ett par timmar med photoshoot, hämtmat, godis och läskiga filmer. Välbehövligt!
Ska försöka unna mig åtminstone 1 dag/1 halvdag varje helg för återhämtning så jag inte jobbar ihjäl mig - vill ju orka med och att detta ska vara kul lääänge ;) Men det är svårt att slita sig när man tycker att det är så roligt!

Jag har alltså laddat inför en fullspäckad vecka (med start redan idag) med jobb på förskolan må-to + skolfotografering fredagmorgon, julkortsfotograferingar, familjefotografering, syskonfotografering, barnfotografering, fars dag, möten, fågelvakt m.m... himla rolig vecka men jag antar att jag kommer att vara trött när den är över ;) 
På tal om trött så har de nya madrasserna anlänt så jag hoppas på skön sömn och att jag vaknar utvilad och glad varje morgon :)

2 bilder från gårdagen. Helt oredigerade bortsett från att jag lagt på lite kontrast. Vem har sagt att porträtt utomhus inte kan tas bara för att det är detta svenska mellanväder? Inga löv på träden, inga höstfärger, inte mycket snö och heller ingen grönska.... men ändock såå vackert ♥
3 kommentarer
publicerat i portrait
Taggar: cochise fotografi, fotograf, fotograf delsbo, fotograf hälsingland, porträtt, porträttfotografering, vinterporträtt
Visa fler inlägg