Välkommen på höstmarknad!

Har ni märkt vad många inlägg det blivit senaste veckan? Slår vad om att det är för att jag skrev att jag bara skulle försöka göra 1 inlägg/vecka för att slippa stressen haha
Det är sååå härligt att blogga igen, men vill inte ge några falska förhoppningar om att det numera kommer så här många inlägg varje vecka..håller fortfarande fast vid 1/v för att vara på den säkra sidan ;)

Tänkte tipsa om helgens höstmarknad på Bjuråkers Forngård!
Det är över 60 "knallar" anmälda och jag tror att det kommer bli supermysigt! Det mesta är inomhus så det är inget som hindrar vid regn :) Jag anmälde mig i sista stund när det egentligen var fullt så jag har trängt in mig i ett litet rum i Havrastugan utan lyse haha, men det ska jag inte låta stoppa mig! Jag drar med mig skarvsladd och lampor så blir det jättebra! Ska nog lyckas få det ombonat och bra där :D

Kommer att visa några av mina foton, ha foto-erbjudande samt sälja vetekuddar och vetehjärtan så jag hoppas att ni kommer dit och säger hej till mig :)

Läs mer på facebook
 
 

Sovrums-update!

Jag vet inte hur många att-göra-listor och andra listor jag skrivit de senaste veckorna, och sakta men säkert har jag betat av dem en efter en. Ett stressmoment som tyvärr kommit långt ner på prioriteringslistan har varit sovrummet. Där har det sett ut som om en orkan virvlat fram in genom klädkammaren och ut till sovrumsgolvet :P Lägg på väskor, tidningar, lappar, damm, skräp och annat lull lull så kan ni tänka er vilken rövarkula vi både somnat till på kvällen och vaknat till på morgonen. Så mycket stress!
Sovrummet ska vara en lugn och behaglig plats för att man ska känna sig utvilad och nu äntligen är den det igen! Ytterligare en sten har släppts från axlarna :)

Inhandlade lite nytt för att få tummen ur (ibland behövs det) och nu har vi en ny ko-matta och några nya kuddar i sängen. Bytte också gardiner, sängkläder, överkast och annat smått och gott och ikväll har jag suttit en lång stund och bara samlat energi där inne ♥

Nästa projekt blir arbetsrummet, det var längesen det passerade det här acceptabla kreativakaoset som får vara i såna rum, så nu ska det bli ordning och reda här hemma! ...så fort jag hinner ska jag ta tag i det :)
  

Mer Tassimo åt folket!

Lite nu och då är vi rätt impulsiva av oss här hemma. Idag var en sån dag :)
Vi skulle på affären och veckohandla och kom hem med en Tassimo-maskin och 10 paket med kaffe-kapslar, sammanlagt 240 (!) koppar kaffe! Och nu ska ni få höra det roliga - vi dricker inte ens kaffe!

Varför har vi då köpt så här mycket kaffe, kanske ni undrar då? 
Jo av flera olika anledningar:
1. Det verkar lättsamt att trycka på en knapp istället för att dra fram kaffebryggaren varje gång någon kommer på besök, dagens i-landsproblem, jag vet...men det det är bökigt :)
2. Vi dricker varm choklad och det finns det till de här maskinerna så vi kan också använda den
3. Det finns många roliga sorter så våra gäster kan själv välja vad de vill dricka ist för bara vanligt kaffe
4. Det var egentligen inte meningen att köpa så här mycket kaffe, men det var erbjudande så det fick helt enkelt bli så :)

Funderar på att sälja några paket för jag tvivlar att vi behöver så mycket kaffe...eller ens hinner ha så mycket kaffedrickande gäster innan datumet gått ut! xD


Registrerade vår maskin på tassimos hemsida och fick en rabattkod så nu har vi även beställt hem 2 olika sorters varm choklad, chai latte (som verkar vara mycket populärt), behållare för kapslarna samt en liten platsgrej så att det blir ett fint mönster i koppen ;)

Toppen! Så - välkomna till Hammarsvall på en fika gott folk! 

3 kommentarer
publicerat i shopping
Taggar: kaffe, kaffekapslar, shopping, tassimo, tassimo fidelio, tassimo maskin
Visa fler inlägg