Fotostudio - update!

Jag har märkt att det är jättesvårt att balansera jobb + tvådelat företag + blogg + 2 företagsfacebooksidor + personlig facebooksida + instagram + 1 webshop + 1 portfolio + mitt eget liv...därför blir det glesare uppdateringar här inne och jag har varit superstressad över detta. Det i sin tur har lett till att det inte blivit någonting alls eftersom jag har så mycket på hög som jag vill berätta och visa men aldrig har tiden eller vet var jag ska börja. Därför har jag nu satt som personligt mål att blogga en gång i veckan för det känns uppnåeligt. Åtminstone nu fram till jul när högsäsongen är för både webshopen och fotograferingen. Sen blir det förhoppningsvis mer tid för denna älskade blogg när jag har mer tid :) Har ju planer på en ny design också men det finns verkligen inte i tidsramen nu :D

Tänkte berätta lite om hur det går med min dagsljusstudio
Jag har fullt upp med fotograferingar nu och det är så himla roligt! Men har haft problem med värmen där inne. Eftersom det är en gammal bakstuga så är den oisolerad och utan el så det jag gjort hittills är att lägga lapptäcke på golvet av alla mattor jag har kunnat komma över, använt element, tänt en massa ljus och hängt upp filtar och tyg över fönstren för att minskadraget (jättesnyggt btw xP )...inget har dock varit tillräckligt nu när graderna börjar sjunka ner mot minus-strecket.

Men idag drog vi en skarvsladd på 380 volt över hela gården för att prova denna byggfläkt och det blev över 20 grader varmt där inne på bara en liten stund! Nog för att det är 9 grader varmt ute idag så jag ska försöka att inte få för höga förhoppningar, men det känns ändå som att det finns hopp om att studio-säsongen kan förlängas lite :) Tjoho! 

 


Något jag också fått kämpa med är dagsljuset nu när vi går mot mörkare tider, så jag har investerat i ett par dagsljuslampor! Har provat dem 3 ggr nu och de fungerar kanon! Nu är jag inte längre beroende av dygnets få ljustimmar eller mörkt och mulet väder för inne i studion är det alltid ljust :)

 
#1 - - Iréne :

Så klokt av dig - är så glad för ett inlägg i veckan! Varm kram till dig! :-)

Svar: Vilken tur Iréne :) Nu blev jag så inspirerad av att jag hann med att skriva ett inlägg så jag tänker skriva ett till idag! Kanske för att pressen släppte :D Kram på dig!!
★ Cochise

#2 - - Nisse:

Blir svettig bara av att läsa allt det där (nämner inte Skottlandsfotona så behöver hon inte bli stressad av det ). 😱
Nu kom mitt iPadstöd tillbaka hon hade varit o ätit. ( Det är en katt )🐈 Du gör helt rätt. Får ju inte bli så att hela din tid blir full med " måsten " o stress för då försvinner kanske det som är roligt o stimulerande.
Bra att du säger hur det är. Ser en del bloggar där inläggen slutar utan ngn kommentar. Då undrar man ju vad som hänt.
En gick över till instagram ( upptäckte jag efter ett bra tag ) och då kan man väl skriva det på bloggen.😠

Ha det bra och stressa lugnt!

Svar: Tack för förståelse :) Saknar bloggen och längtar till den dagen jag känner att jag hinner med den riktigt igen. För som du säger så vill jag inte att det ska bli ett måste och att det roliga försvinner....men hav tålamod :)Trevlig söndag!
★ Cochise

#3 - - Nisse:

PS. Finns ju gasolvärmare. Vet inte hur ekonomiska de är. DS

#4 - - Elin:

Hej, vilken fin studio du har! Måste bara få fråga vad det är för material du använder som "golv" och "vägg". Skulle bli jätteglad om du ville svara på det :)

#5 - - Elin:

Och en till fråga, använder du fortfarande dagsljuslamporna? Kollade på dina bilder på Facebook och de är ju jättefina med fint ljus :)