Vinn en studentfotografering!

Nu kan du vinna en studentfotografering eller balfotografering på Cochise Fotografis facebooksida, hur bra är inte det?
Du kan tävla om att bli fotad själv, tillsammans med din käraste, din bästa vän eller kompisgänget. 

Så in och tävla med er vettja :)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN
 
 
0 kommentarer
publicerat i tavlingar
Taggar: Delsbo, balfotografering, cochise fotografi, fotograf, hudiksvall, ljusdal, student, studentfotograf, studentfotografering, studentporträtt, tävling

Tuffa veckor!

Det har varit några tuffa och stressiga veckor på slutet. 
Mycket jobb med företaget, mycket jobb på förskolan och mycket som händer i privatlivet med saker som går sönder, sjukhusvistelse och nu har jag dragit på mig en dunderförkylning..igen! Inte undra på det så som jag stressat runt den senaste tiden. Inte bra! Vem hinner vara sjuk när det händer som mest runt omkring?

De sista veckorna på anställningen försvinner i en rasande fart vilket är en del av stressen, eftersom det är mycket som ska hinnas med innan jag slutar. Vi ska också kvalitetgranskas och såklart är det mycket jobb med det med.
Det är 25 dagar kvar till jag blir min egen chef och det känns tråkigt att inte få träffa mina fina kollegor och barnen på dagarna men ändå längtar jag så himla mycket tills jag får ägna mig 100% åt mitt eget företag.
Då kan jag fokusera all min energi på en sak och då blir det förhoppningsvis lite lugnare i huvudet :)

 
 

Påskpresent

Vi är inte som alla andra här hemma. Alla hjärtans dag uppmärksammas på sin höjd med en middag, inga blommor eller presenter....kan egentligen inte svara på varför det är så...men efter att ha spenderat vår första alla hjärtans dag med att renovera så har det bara blivit så.
Men däremot så ger vi varandra påskägg ibland och det tycker jag är himla trevligt! Oftast är de gömd så man får leta sig fram till dem också, som man gjorde när man var liten :) Innehållet är inte vara några dyrbarheter eller så, utan lite godis, strumpor eller annat smått och gott. Det är tanken som räknas helt enkelt.

I år hade jag dock beslutat mig för att inte lägga några pengar alls på Daniels ägg då jag spar för fullt tills jag slutar jobba, och dessutom tycker jag att en egengjord present ofta är mer uppskattat än något köpt. Det är för enkelt att gå ut och köpa saker idag eller att bara klicka hem dem, tiden uppskattas mer för den är en bristvara. Så i årets ägg låg det en rolig, men söt liten lapp samt denna bild som minst sagt tog tid att knåpa ihop :) ♥

 
Och häromkvällen kom mamma och Lars hit med dessa bamsingar till ägg till oss! Man är bra bortskämd ;)
Man blir aldrig för gammal för påskägg!


Hoppas ni också fått fyllda påskägg och en fin påsk! 
 
0 kommentarer
publicerat i speciellt
Taggar: collage, glad påsk, hjärta, hjärtbild, innehåll i påskägg, present, påsk, påskpresent, påskägg
Visa fler inlägg