Tröttmössa

Ni vet när man har 39 graders feber och man inte har en chans mot tröttheten som slår emot en? Ögonlocken stängs och det är bara att ge efter och sova, sova och sova.... Så har jag haft det igår och idag, fast utan febern. Vad tusan liksom?

Natten mot måndagen var sista natten i London och det blev inte mycket sömn pga tidigt flyg (4,5h) men det brukar jag ändå kunna överleva på när det händer någon gång då och då. Men jag sov mig igenom hela flygresan, somnade så fort vi satt oss i bilen, sov till gävlebro där vi åt, somnade direkt efter, sov tills vi släppte av David & Linda, sov på vägen hem.....kom hem och lyckades hålla mig vaken 1 timme och somnade sen i soffan i några timmar till. Höll mig sen vaken 3-4h och sov sen i 9h till ! Det gick inte stå emot. 
Storstadspulsen som är överväldigande kanske? Har ju sett mer folk på några dagar än vad man ser på ett år här hemma ;) 

Vi har iallafall haft en riktigt bra långweekend och såklart kunde jag inte lämna kameran hemma så den följde med ändå ;) Blev dock en stor blandning av både kamera och mobil-bilder. Bjuder till att börja med på 2 instagram-bilder som kom upp under helgen. Den första är tagen första kvällen när vi försöker lokalisera oss. 
Den andra bilden är från lördag på Oxford street, där var det  m y c k e t  människor!