Bröllop Ljusdal

Jag har kärat ner mig i att göra bildspel till brudparen! Flera har fått det som bonus i år och det har varit väldigt uppskattat. Därför ingår det nu i de flesta bröllopspaket! :)

Här nedan hittar ni Patrik och Katrins bröllop i Ljusdal. Vigseln hölls på fantastiska Pomeranshuset och middagen på Odd Fellown och jag är så glad att de valde mig till sin bröllopsfotograf!
Tryck på play, välj högsta kvalité, förstora bilden, luta er tillbaka och njut. Det är så mycket kärlek ♥

 
En kommentar
publicerat i portrait
Taggar: bröllop ljusdal, bröllop ljusdal, bröllopsfotograf, bröllopsfotograf delsbo, bröllopsfotograf gävleborg, bröllopsfotograf hudiksvall, bröllopsfotograf hälsingland, bröllopsfotograf ljusdal, cochise fotografi, fotograf delsbo, fotograf hudiksvall, fotograf ljusdal, ljusdal, odd felow, pomeranshuset

Strandmon

Jag har beslutsångest deluxe över den här fåtöljen - STRANDMON från IKEA.

I födelsedagspresent önskade jag mig denna skönhet och fick även pengar till en (yaaay).
Så nu återstår "bara" att bestämma vilken färg jag vill ha.

Alla är ju hur snygga som helst och ska man köra på ett säkert kort så tar man den grå och pimpar den med filt och kudde. Den grå kan liksom aldrig bli fel. Men när jag var på Ikea och såg dem live så fastnade jag för både den grå OCH den gröna och den gula.

Jag älskar grönt och den kändes så lugn och avkopplande, men den gula var ju himla kul och man kan ju inte bli annat än glad av den! Frågan är bara om man tröttnar på färgerna? Grått kan ju som sagt aldrig bli fel. Och grått går även att matcha till alla andra färger man kan tänkas vilja ha i rummet, jul som sommar....
 
Jag vet inte hur många gånger jag suttit och bläddrat bland de olika färgerna sedan jag först såg dem och är fortfarande inte klokare. Förhoppningsvis lyckas jag bestämma mig imorgon när jag ser dem irl så jag kan få med mig en hem.
Eller så kanske det finns en på fyndavdelningen så valet blir enkelt för mig ;) 

Bröllop Ljusdal

15 Augusti gifte sig Patrik och Katrin i Ljusdal.
Vigseln hölls på Pomeranshuset och middagen på Odd Fellow. Det var en av sommarens varmaste dagar och hela dagen var alldeles perfekt! Att ha vigsel på Pomeranshuset är för övrigt något jag kan rekommendera, väldigt fint med alla växter och italienkänslan och segelduk som skydd för sol och regn. Fantastiskt!

Här kommer några bilder från porträttfotograferingen ♥
Vill ni se bilder från vigseln så kan ni klicka här

 
 
 
 
 
 
Går ni i giftastankar? Det har redan börjat trilla in förfrågningar inför 2016 så vänta inte för länge så just erat datum blir upptaget.
Ska ni gifta er i höst/vinter/vår? Jag har 15% rabatt på bröllopspaketen under lågsäsong :)

Klicka här för att läsa mer

0 kommentarer
publicerat i portrait
Taggar: bröllop, bröllop 2016, bröllop hälsingland, bröllop ljusdal, bröllopsfotograf, bröllopsfotograf delsbo, bröllopsfotograf hudiksvall, bröllopsfotograf hälsingland, bröllopsfotograf ljusdal, cochise fotografi, fotograf delsbo, fotograf hudiksvall, fotograf ljusdal
Visa fler inlägg