Mitt 2009

Jag hade tänkt gå igenom mitt år månad för månad, men när jag tänkte efter så har jag verkligen ingen lust att göra det. Första halvan av året var mest strulig och det har varit ett minst sagt omtumlande år. Så jag tänker istället bara minnas tillbaka på några få men ändå viktiga stunder.

Jag har både fått tillskott och bortfall i min lilla familj: Hemi och Enzo fick ett nytt hem som jag hoppas att de har det bra i. Min Gizmo fick sig en flickvän - Zelda som växer så det knakar. Och Jolly fick två inneboende bröder - Elvis & Elton som spexar för oss dagarna i ända. Alla är hur söta som helst och jag vet inte vad jag skulle göra utan mitt lilla zoo.

I somras hände något som förändrade mig och mitt liv - Daniel hände mig. När allt såg som mörkast ut upptäckte jag vad som fanns mitt framför mina ögon och som funnits där 1,5 år utan att jag reflekterat över det. Det var helt enkelt rätt tidpunkt för oss. Trodde aldrig att det kunde finnas någon så underbar ♥ Vi har varit varandras i 5 månader nu och jag hoppas och tror att det blir många lyckliga månader framöver.

Den sista saken jag tänker minnas är en ny händelse: Min förskollärarexamen. Efter 3,5 års högskolestudier är nu utbildningen avslutad och det är jag väldigt stolt över.

2010
Jag vet redan nu att det här kommer att bli ett år som inte liknar något annat.
Jag kommer att ta steget ut i vuxenlivet, på riktigt. Den 11:e börjar arbetslivet och mitt första riktiga jobb, jag kommer börja pensionsspara, planera semestrar, börja betala av studielånet...
Jag är livrädd för vad som komma skall för det kommer bli ett tufft år, men ser ändå fram emot det för jag har vänner och familj som finns där för mig och det är det viktigaste.

Hoppas ni får en bra start på året.

Gott nytt år!
Visa fler inlägg