Vilken pärs!

Idag jobbade jag 7-15, fyra imorse hade jag fortfarande inte somnat. Det var varmt som satan, sen hade jag bränt mig och visste inte hur jag skulle ligga, sen blev jag hungrig, sen törstig, sen kissnödig...när jag insåg hur mycket klockan var fick jag panik och kunde verkligen inte sova. Började fundera på om jag skulle strunta i att sova men somnade till slut. Stängde sen av alarmet i sömnen och vaknade 6:25! Slängde på mig kläderna, fixade frukosten och lunchen som skulle med, och när jag skulle iväg var såklart bilnycklarna så lämpligt spårlöst försvunna. Hittade dem som tur var efter ett tag, hade varit lite löjligt att ringa och säga att man blev försead pga borttappade nycklar...
Kom till jobbet och insåg att jag var själv, det kom en inhoppare till slut men herregud vilken start på dagen!
Det är oftast lugnt på jobbet men såklart så var det full rulle idag med nerskitna tanter m.m. så man fick inte sitta på röven förrän vid 11:30 så i slutet av dagen vandrade jag omkring som en zombie.

Efter jobbet drog jag, Elin, Linda och Emelie till Nore där jag däckade och sov tills vi skulle åka (roligt sällskap man är). Hann iallafall med årets första dopp innan jag somnade.

Ikväll tog jag mig ytterligare en tupplur, men en misslyckad sådan på endast 15 min. Blev väckt och sen lyckades jag aldrig somna om. Nu har jag städat, dammsugit och diskat. Är inte det att vara duktig för en som sovit 2 timmar och jobbat 8 så säg? Nu är det dags för en dusch sen kommer Anders. Han var på villovägar eftersom E4:an var avstängd och det var inga skyltar - då är det inte lätt! Så vi får väl se när han hittar fram.

Men oj jag har ju fasiken inte ätit middag idag heller! Dusch och mat nu. Over and out.
Visa fler inlägg