Bokrea-tips

Ingen kan väl ha missat att bokrean börjat? :)
Även om dygnet har för få timmar så älskar jag att drömma mig bort i böckernas värld när man väl hinner. Så bokrean är en rolig händelse på året enligt mig. För er som ska ut på rean och fynda så kan jag tipsa om att åka på ica maxi och deras bokrea - superbra!

Fyndade flera böcker där idag och när jag sen var inne på bokhandelns rea så såg jag flera av böckerna till högre pris, ibland det dubbla. Så det var dagens tips till er kära läsare :)
 
Själv köpte jag sista grey-boken (ej på rea), en vanlig slönlitterär bok, en bakbok, en chokladbok samt en bok om tecken och symboler. Den sistnämnda älskar jag redan! La även ner den andra boken: myter & legender, som jag sen la ur korgen igen...dumt gjort. Ångar mig nu. Får se om den finns kvar nästa gång jag befinner mig i stan.
 
.......
 
Nu när jag titar på adlibris så ser jag att maxi till och med har bättre pris än dem, iallafall på de böcker jag handlat :)
 
 
 
#1 - - Liie:

Tecken och symboler låter väldigt intressant! Annars är böcker inget för mig, vill bara läsa sånna här som man kan ha nytta av :)

Svar: Jag älskar också böcker man kan ha nytta av. Men älskar också att bara koppla bort omgivningen en stund och ge mig in i en annan värld, det är så skönt :)
★ Cochise

#2 - - Hayley:

Åh vad jag önska att jag gillade att läsa på svenska. Det är så fruktansvärt lite engelska böcker på bokrean. Fast jag har iofs redan lagt en hel förmögenhet på en rejäl hög med böcker så jag har nog böcker så jag klarar mig hela 2013. Fast kan man få nog med böcker? ;)

Kram!

Svar: Haha nej man kan inte få nog med böcker :)
★ Cochise

#3 - - Liie:

Bortkoppling får tvn sköta åt mig :)

Svar: Bortkoppling är tv:n bra på :)
★ Cochise