I'm back!

HEJ! Nu är vi hemma igen efter en grym helg!
Den började sådär med en bilkö från helvetet som rörde sig ca 200m i timmen. När vi stått i drygt 2 timmar och redan sett klockan tickat förbi flera uppträdanden vi ville se så försökte vi hitta en alternativ väg till festivalen. Och gissa vad - vi hittade en! Så efter alla om och men hade vi slutligen tagit oss in på festivalen.

Vi har sett massa band och bilder/videos kommer att komma upp i separata inlägg när jag hunnit gå igenom dem. Försökte filma en hel del och blev det bra kvalité så kommer det upp på youtube :)
Postar lite random bilder här så länge.
 
 
Det var alltså en grym helg och jag är väldigt glad att vi hade ett boende i ett riktigt hus och inte på campingen, det är vi för gamla för ;) Blev ju bra sliten ändå haha
Såå skönt att komma inomhus efter en kall/regnig kväll, kunna ta en varm dusch och krypa ner i en riktig säng. Och eftersom klockan blev 3-4 på mornarna innan vi kom i säng så var det extra skönt!
 
I särklass bästa uppträdandet var Rammstein och största besvikelsen var Mando Diao, men allt det skriver jag om i separata inlägg.

För övrigt så kan ni se hur marken såg ut när vi kom dit på torsdagen på bilderna längst ner...så såg det inte ut så på söndagen efter drygt 50 000 personer trampat omkring i regnväder. Det var lervälling utan dess like! Tack och lov för gummistövlar! Men vad är en festival utan regn och lera? :)

För att sammanfatta det så har vi haft en riktigt kul helg. Festivalen hade sina brister och har en del att förbättra, men jag kan absolut rekommendera Bråvalla!

Nu ska vi mysa ner oss och titta på en film eftersom vi har vänt på dygnen och såklart - för att vi har semester! :)
 
Visa fler inlägg