Kloka tankar och filmskapande

En gång sa en klok förälder till mig att de inte köpte några leksaker till sina barn deras första födelsedagar. De får ändå så många leksaker och oftast behöver de inte ens hälften. De är också så små så de inte är medvetna om det på samma sätt som de är när de blir äldre. Istället för att lägga ner tusentals kronor på presenter så tyckte familjen att det var mer värt att lägga pengarna på en fotograf och få bilder som alltid kommer att finnas kvar. Det är en investering som barnen kommer uppskatta i många år framöver och kommer kunna visa sina barn och barnbarn i framtiden. 

Det var så kloka ord så jag ville dela med mig av det till er, och jag håller helt och hållet med henne. Jag vill också visa ett exempel på vad som kan vara en fin investering vid t.ex. en födelsedag: ett s.k. lay flat album. Ett superfint album med tjocka sidor och sidor som lägger sig helt plant så att inget av bilderna försvinner i bindningen. Ett album som håller i många år.

Jag knåpade ihop den filmen i helgen där jag visar albumet och blev rätt så nöjd med resultatet :)

Sigge som syns i albumet kan ni också se på hemsidan, klicka här om ni vill se hans Cake Smash! :)
Älskar verkligen Cake Smash-fotograferingarna och skulle kunna fota sådana varje vecka om jag fick!
Påminner om att ni kan boka in en egen kalasfotografering till 40% rabatt just nu och spara hela 1000kr! 
Imorgon, tisdag är sista dagen att boka så passa på vettja :)


En kommentar
publicerat i Mitt liv
Taggar: Fotograf gävleborg, cake smash, cake smash hälsingland, fotoalbum, fotobok, fotograf delsbo, fotograf hudiksvall, fotograf ljusdal, kalas, kalasfotografering, lay flat album, smash the cake, smash the cake hudiksvall, tårtkalas
Visa fler inlägg