Sovrums-update!

Jag vet inte hur många att-göra-listor och andra listor jag skrivit de senaste veckorna, och sakta men säkert har jag betat av dem en efter en. Ett stressmoment som tyvärr kommit långt ner på prioriteringslistan har varit sovrummet. Där har det sett ut som om en orkan virvlat fram in genom klädkammaren och ut till sovrumsgolvet :P Lägg på väskor, tidningar, lappar, damm, skräp och annat lull lull så kan ni tänka er vilken rövarkula vi både somnat till på kvällen och vaknat till på morgonen. Så mycket stress!
Sovrummet ska vara en lugn och behaglig plats för att man ska känna sig utvilad och nu äntligen är den det igen! Ytterligare en sten har släppts från axlarna :)

Inhandlade lite nytt för att få tummen ur (ibland behövs det) och nu har vi en ny ko-matta och några nya kuddar i sängen. Bytte också gardiner, sängkläder, överkast och annat smått och gott och ikväll har jag suttit en lång stund och bara samlat energi där inne ♥

Nästa projekt blir arbetsrummet, det var längesen det passerade det här acceptabla kreativakaoset som får vara i såna rum, så nu ska det bli ordning och reda här hemma! ...så fort jag hinner ska jag ta tag i det :)
  
9 kommentarer publicerat i sovrum
Taggar: inredning, komatta, sovrum, säng, sänghimmel
#1 - - Hanna:

Jisses, vilket fint sovrum. ^^ Älskar sängen

Svar: Tusen tack! Ja, det är min favoritmöbel i sovrummet...många möbler har blivit utbytta i hemmet under åren, men sängen har jag aldrig tröttnat på :)
★ Cochise

#2 - - Johanna:

Åh så mysigt och fint ni har det!!!

#3 - - Johanna:

Åh så mysigt och fint ni har det!!!

Svar: Tack snälla Johanna :)
★ Cochise

#4 - - Ljuvliga Drömmar:

Jisses såå fint sovrum! :)

Svar: Tack så mycket :)
★ Cochise

#5 - - s p i n d e l t j e j e n:

Såååå mysigt!! Där är vad jag kallar stämningsfullt! :D

Svar: Tack snälla! :)
★ Cochise

#6 - - Johanna:

Åh, jättefint! Och ljusslingan ovanför sängen ger så mycket till stämningen:)

Svar: Tack! :) Ja den är jättemysig! Funderade ett tag på att ta bort den och sätta en ljusslinga som går hela vägen runt längst upp, så det blir som en fyrkant. Men ångrade mig, vilket känns bra nu i efterhand :)
★ Cochise

#7 - - Hayley:

Alltså ugh! Det är inte okej att ha ett så här mysigt sovrum!! ;) Så mustigt och mysigt! I love it!

Svar: Hahaha Tack? ;D Har fler planer jag skulle vilja förverkliga där inne (det har man väl jämt?) men är väldigt nöjd som det är så det får nog se ut så ett tag till :)
★ Cochise

#8 - - Elin:

Verkligen fint sovrum! Måste fråga var sänghimmelen är från? Är otroligt sugen på en men har inte hittat en perfekt ännu, och denna var perfekt!

Svar: Tack snälla! Jag tror vi beställde den från en sida som hette sänghimmel eller något liknande. Vet dock inte om sidan finns kvar för har inte hittat igen den :( Önskar dig lycka till i ditt letande, du kommer inte ångra dig om du köper en :)
★ Cochise

#9 - - Linda:

Komattan är underbar! Var hittar jag en sådan? :)

Svar: Jag tror att den är köpt på öb faktiskt :)
Cochise