Back to reality

Klockan är ställd på 06:30 för imorgon tar verkligheten vid igen.
För första gången någonsin känner jag mig inte redo att återvända till jobbet efter semestern, skulle behöva någon vecka till. Det kan vara för att jag var sjuk första semesterveckan så jag känner mig lite snuvad på en veckas semester. Har inte hunnit med allt jag vill göra helt enkelt. Kunde jag så hade jag lätt tagit semester även den kommande veckan, men det är hög tid att komma på det nu? :)
 
 

Borta bra men hemma bäst?

Nu är vi hemma i Dellenbygden igen efter 3 nätter och 4 dagar borta på husvagnssemester. Det blev en natt längre än planerat och jag hade lätt kunnat spendera en vecka till så här. Men på måndag väntar jobb igen och vi säger hejdå till semestern för denna gång...

Vädret har varit toppen och vi har haft många fina stunder tillsammans. Det enda som måste förbättras till nästa gång är sängen. Det är inte optimalt på nåt sätt att sova på soffdynorna så en riktig madrass ska införskaffas.
 
Nu har det hunnit bli sena natten och vi ska upp rätt tidigt imorgon så fler inlägg kommer att komma så snart tid finnes. Det kommer bli bråda dagar kommande vecka med jobb, födelsedagar, företaget som gått på halvfart under semestern m.m. så räkna inte med super-uppdatering här inne, i will do my best :)

Hoppas ni haft det lika bra som oss de här soliga dagarna!
Midnäs ♥
 

Hej på ett tag

Nu är det dags för ännu en liten paus i bloggen för imorgon åker jag och Daniel på en liten tripp på några dagar med husvagnen. Vi har köpt ett monster till kylväska som går på både 12v samt vanligt vägguttag så vi har bunkrat upp med en massa godsaker. Dessutom har vi årsdag i helgen så vi får en anledning att mysa lite extra ♥

Ser verkligen fram emot några dagar med bara lugn och ro, inga måsten och inget ansvar förutom för oss själva. Helt underbart!
 
Ni hittar mig som vanligt på Instagram _cochise_

Visa fler inlägg