Grafitti nails

Har tidigare bara provat Depends graffiti-lack och varit supernöjd med det. Men nu när jag skulle inhandla ett svart så hittade jag inga Depend-graffitilack varken på h&m, Kicks eller Åhlens. Då jag inte orkade leta mer beslöt jag mig för att testa IsaDoras lack.

Omdöme: Det var väl okej, gillar borsten som är lite bredare. Men jag föredrar nog ändå Depends variant på lacket. Det syns snabbare resultat och är lättare att få det snyggt. Med IsaDora lyckades jag inte få ett jämnt resultat som ni ser, på ena nageln är det litet mönstet medans det är stort mönster på en annan....inte bra.
Man lär sig nog hur man ska måla för att få det snyggt, men nästa gång jag ska köpa ett graffiti-nagellack så blir det Depends. Tror det är billigare också?
 
 

Lång vecka

Jag tar tillbaka förra veckans påstående om att veckorna går snabbt för herregud vilken seg vecka!
Idag har jag haft torsdag hela dagen och blivit lika besviken varje gång jag insett att det bara är onsdag. Det har varit långa dagar och knappt någon vila. Igår ringde klockan 04:30 för då skulle jag skjutsa Daniel till tåget. Förkylningen har gjort comeback och jag vill helst av allt gå och sova just nu, men ska in till stan vid elva ikväll och hämta Daniel igen som varit i Luleå på snabbvisit. Tänkte borsta tänderna och göra mig klar snart så att det bara är att drälla i säng när vi kommer hem igen, det gäller att göra det bästa möjliga av situationen :)

Nu är det två långa dagar kvar till helg eftersom jag har sen stängning på jobbet, men sen så är det helg och åååh vad jag ska njuta av den då. Jag ska sova tills jag vaknar, träffa fina vänner, vara frisk och äta godis.
Längtar!
Bilder från veckan som gått:
Snö snö snö  /   Jättemörkt efter jobbet   /   Cupcake á la Agnes
Jäkligt snygg energidryck som lockade till köp   /   Storhandling   /   Fruktfat och kommande halloweenljuslykta

Julfotografering

Produktfotografering har stått på schemat idag/ikväll. Hade som mål att få ut julsakerna i shopen den 1:a november och tänker släppa dem i helgen så jag har nästan klarat tidsplanen, en diff på några dagar bara :)

Fotade bland annat dessa godingar - nya värmehjärtan!
Jag formligen älskar det rosa tyget! Men det var grymt svårt att göra det rättvisa på bild.
Känner inte att jag lyckades fullt ut med det, men då får kunderna en trevlig överaskning när det är ännu finare i verkligheten :)
 
Visa fler inlägg